sepideh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوستان به دنبال افزونه ای هستم که بتونه منو ها رو به صورت آیکن نمایش بده لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام :cool: شما خودتون میتونید یه دسته منو درست کنید و توش منو بسازید و از قسمت تنظیمات در تب انتخاب های نوع لینک، میتونید عکس یا همون آیکون رو معرفی کنید و عنوان منو رو هم روی خیر بزارید.. این یه راه دوم اینکه یه ماژولی هست سرچ کنید که میتونه منوی عکسی درست کنه اسمش این بود : Mod_ninja_icon یاعلی :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام کلمه منو رو در جوملا جهانی سرچ کنید موارد بیشتر هم خواهید یافت زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اردیبهشت 91 میتونید از ماژول Art CSS Dock استفاده کنید.من خودم استفاده کردم خیلی امکانات خوبی هم داره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر