nashenakhte 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام وقتی دو ماژول رو در یه موقعیت قرار می دیم میاد زیره هم ( یکی بالا ٰ یکی پایین) من می خوام بیاد کنار هم ( راست و چپ ) آیا امکان این هست قالب من یه اسلایدشو داره که تمام عرض سایت و گرفته می خوام کنارش یه ماژول قرار بدم آیا میشه این کار رو کرد ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام وقتی دو ماژول رو در یه موقعیت قرار می دیم میاد زیره هم ( یکی بالا ٰ یکی پایین) من می خوام بیاد کنار هم ( راست و چپ ) آیا امکان این هست قالب من یه اسلایدشو داره که تمام عرض سایت و گرفته می خوام کنارش یه ماژول قرار بدم آیا میشه این کار رو کرد ؟ با تشکر سلام دوست عزیز برای اینکار نیاز به کدنویسی در css قالبتون هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 فرمایید که کجا رو باید تغییر بدم و چه تغییری ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر