alireza10025 6 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان من یک سایت جوملا 1.5 دارم و الان یه سایت 2.5 جدید هم دارم آیا امکان انتقال مطالب جوملا 1.5 به 2.5 وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر از اطلاعات جوملا 1.5 بکاپ بگیرید و در دیتابیس جوملا 2.5 import کنید نحوه بکاپ گرفتن در اینترنت موجود است یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام بله این امکان هست آموزش مربوط به آن هم در سایت جومینا ارائه شده است. دوست عزیز kafco راهنمایی اشتباه نکنید با این روش نمیشود انتقال را انجام داد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله حق با شماست من از دادن اسپم و اطلاعات اشتباه عذر میخوام. فکر کردم 2 تا سایت مجزا از هم دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان من مهاجرت کردم ولی یک پنجم مطالبم از جوملا 1.5 به 2.5 اومده مشکل چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر