rojan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من براي 2 زبانه كردن جوملا 2.5 مراحلي كه دوستان راهنمايي كردند انجام دادم مشكل من اين است كه فقط آيكن زبان فارسي (پرچم فارسي) را مي بينم ولي زبان انگليسي را آيكنش را ندارم ووقتي برروي وضعيت سايت چند زبانه كليك ميكنم: صفحه اصلی وب سایت بر روی زبان پیش فرض en_GBقرار گرفته است. اگرچه زبان سایت برای زبان محتوا نصب نشده است ومقابل انگليسي علامت تعجب است (زير زبان هاي منتشر شده در سايت) لطفا راهنمايي كنيد .متشكرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز لطفا این مقالات را بخوانید. راه اندازی وب سایت چند زبانه در جوملا 1.7 آموزش فعال کردن چند زبان در جوملا 1.7 فارسی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز لطفا این مقالات را بخوانید. راه اندازی وب سایت چند زبانه در جوملا 1.7 آموزش فعال کردن چند زبان در جوملا 1.7 فارسی یا علی سلام متشكرم دقيقا هر دو مقاله را قبلا خواندم و اين مشكل را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dr.nemo13 0 ارسال شده در آبان 91 من هم این مشکل رو دارم با این تفاوت که هیچ پرچمی تو سایتم نمایش داده نمیشه. تمام مراحل رو هم درست رفتم. ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر