محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر ببخشید من سئو جوملا رو ایجوری فعال کردم. میخواستم ببینم درست فعال کردم یانه که جایی مشکل نداشته باشه : ابتدا تنظیمات رو به حالت زیر در آوردم : بعد فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کردم. جایی که اشتباه نکردم؟ آیا سئو جوملا به همین تنظیمات ختم میشه یا ... ؟ ممنون و یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام تا جایی که مربوط به امکانات پیش فرض خود جوملا میشه این کارها درست هستند و گزینه دیگه ای برای سئو نداره اما می تونید از افزونه های کمکی مثل acesef - rsseo و غیره هم استفاده کنید تا لینکهاتون کوتاه تر بشن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون ولی یه مشکل : وقتی گزینه mod_rewrite رو فعال میکنم تمام لینک های سایتم بجز صفحه اصلی از بین میرن و 404 میدن. مجبور شدم غیر فعال کنم. مشکل از چیه؟ ممنون و یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 این مشکل مربوط به تنظیمات مربوط به فایل اچ تی اکسس هستش یه مقاله خوب درباره کار با این فایل توسط اقای شهریار توکلی تو انجمن هست مطالعه کنید چون برخی دستورات در برخی سرورها درست اجرا نمیشن و باید از دستورات جایگزین استفاده کرد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز ، شما باید اول htaccess را تغییر نام می دادید و سپس گزینه های سئو را فعال می کردید!! بله شما کار ها را درست انجام داده اید. فقط برای اینکه مشکلی پیش نیاید ، شما باید از مدیر سرور خود بپرسید که اول سرور آپاچی را پشتیبانی می کند و دوما ماژول rewrite را روی هاست نصب کرده است یا نه. اگر این ها نصب نباشند ، شما باید گزینه استفاده از آپاچی را غیرفعال کنید. ولی با غیرفعال کردنش ، index.php به آدرس ها اضافه میشه و چون یکم آدرس ها طولانی تر میشه ، برای سئو خوب نیست! در مورد گزینه سوم افزودن پسوند به آدرس ها هم چون بر اساس استاندارد های وب ، فعال باشه بهتر است. یک گزینه ای هم هست به نام "اضافه نمودن نام سایت در بالای تمامی صفحات" که روی "بعد از عنوان" بگذارید ، چون نام سایت به همه ی صفحات اضافه میشه ، برای سئو بهتر است. بعد شما یک قسمتی به عنوان کلید واژه ها در تنظیمات کلی هست که می توانید کلید واژه های مرتبط با سایتتان را اضافه کنید که برای سئو خوب است. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر