رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان امیدوارم همتون خوب باشید خلاصه کردم لطفا تا آخر بخونید... من یه مدت با php برنامه نویسی کردم بعد با جوملا آشنا شدم طراحی قالب های تخصصی برای جوملا رو یاد گرفتم و در این کار تا حدود زیادی موفق بودم حالا دوست دارم php رو فقط با جوملا ادامه بدم، به این صورت که برنامه نویسی php رو روی افزونه های مورد نیاز جوملا پیاده کنم، ساختار افزونه های جوملا رو مطالعه میکنم و میخوام در حد top شروع به تولید افزونه های جوملا کنم، آیا به نظر شما این کار ارزششو داره که وقت بذارم؟ (درسته که به این کار خیلی علاقه دارم ولی از لحاظ موقعیت شغلی و ...، باید زنده باشم تا کار کنم یا نه!؟) من به این نتیجه رسیدم که به جای اینکه یه دوچرخه برای خودم درست کنم از همین دوچرخه ای که هست استفاده کنم و مواردی که باب میل خودم هست رو به این دوچرخه اضافه کنم برنامه نویسی افزونه های جوملا تقریبا برام راحته ولی اصلا تو موقعیتی نیستم که وقتمو بیهوده هدر کنم البته کار اصلی من برنامه های ویندوز هستش، نرم افزار هایی که نوشتم و مینویسم داره تو چند تا دانشگاه و اداره استفاده میشه ولی خب php و جوملا واقعا جای خود داره دیگه...! اساتید و دوستان عزیز در این مورد هر راهنمایی که میتونن بهم بکنن ممنون که وقت میذارین ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من تا این حد میگم که اگه جاروکشیدن رو هم در حد عالی بلد باشی بیکار نمیمونی ... اگه واقعا زود میتونی خودتو بکشی بالا اره الان ارزششو داره . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر