رفتن به مطلب
d-honar

اختصاصی دیتیابیس به جوملا که آنرااز جای دیگر کپی کرده ایم

پست های پیشنهاد شده

با سلام

دوستای گلم من یک سایتی رو طراحی کردم که می خواستم دو زبانش کنم منتها روش های مختلفی رو انجام دادم نشد به همین دلیل همون جوملای نصب شده و آماده شده رو کپی کردم و براش یک ساب دومین باز کردم و انتقال دادم به اونجا ولی هرکری اونجا می کردم تو سایت اصبی هم رخ می داد الان براش دیتابیس ایجاد کردم و می خوام کل اطلاعات جدا باشه بطوری که هر کدوم مدیریت جدا داشته باشه و تغیراتی در اولی انجام میدیم دردومی رخ نده .

کسی اگر راه حلی بلده به من بگه .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین کار برای دو زبانه کردن استفاده از افزونه های دو زبانه ساز مثل جوم فیش هستش.

ولی باید برای دوتا جوملا

1- یه دیتابیس جدید ایجاد کنید

2- از دیتابیس اصلی یه بکاپ بگیرید و در دیتابیس جوملای دوم ایمپورت کنین

3- فایل کانفیگ جوملای دوم رو ویرایش و اطلاعات دیتابیس جدید رو بهش بدین.

یاعلی./

لینک به ارسال

بهترین کار برای دو زبانه کردن استفاده از افزونه های دو زبانه ساز مثل جوم فیش هستش.

ولی باید برای دوتا جوملا

1- یه دیتابیس جدید ایجاد کنید

2- از دیتابیس اصلی یه بکاپ بگیرید و در دیتابیس جوملای دوم ایمپورت کنین

3- فایل کانفیگ جوملای دوم رو ویرایش و اطلاعات دیتابیس جدید رو بهش بدین.

یاعلی./

عرفان جان عذر می خوام مگه وقتی کل فایل کپی میشه تو قسمته دیگه دیتابیسم همراهش نمیره .

لینک به ارسال

عرفان جان عذر می خوام مگه وقتی کل فایل کپی میشه تو قسمته دیگه دیتابیسم همراهش نمیره .

نه عزیز، فایل های جوملا و دیتابیس جدای از هم هستن که با اطلاعات فایل کانفیگ جوملا به هم مرتبط میشن/ در واقع جوملای جدیدت چون براش استفاده از دیتابیس قبلی تعریف شده هر چند ظاهری متفاوت داشته باشه دارای همون اطلاعاته.

یا علی./

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...