d-honar 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوستای گلم من یک سایتی رو طراحی کردم که می خواستم دو زبانش کنم منتها روش های مختلفی رو انجام دادم نشد به همین دلیل همون جوملای نصب شده و آماده شده رو کپی کردم و براش یک ساب دومین باز کردم و انتقال دادم به اونجا ولی هرکری اونجا می کردم تو سایت اصبی هم رخ می داد الان براش دیتابیس ایجاد کردم و می خوام کل اطلاعات جدا باشه بطوری که هر کدوم مدیریت جدا داشته باشه و تغیراتی در اولی انجام میدیم دردومی رخ نده . کسی اگر راه حلی بلده به من بگه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 بهترین کار برای دو زبانه کردن استفاده از افزونه های دو زبانه ساز مثل جوم فیش هستش. ولی باید برای دوتا جوملا 1- یه دیتابیس جدید ایجاد کنید 2- از دیتابیس اصلی یه بکاپ بگیرید و در دیتابیس جوملای دوم ایمپورت کنین 3- فایل کانفیگ جوملای دوم رو ویرایش و اطلاعات دیتابیس جدید رو بهش بدین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
d-honar 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 بهترین کار برای دو زبانه کردن استفاده از افزونه های دو زبانه ساز مثل جوم فیش هستش. ولی باید برای دوتا جوملا 1- یه دیتابیس جدید ایجاد کنید 2- از دیتابیس اصلی یه بکاپ بگیرید و در دیتابیس جوملای دوم ایمپورت کنین 3- فایل کانفیگ جوملای دوم رو ویرایش و اطلاعات دیتابیس جدید رو بهش بدین. یاعلی./ عرفان جان عذر می خوام مگه وقتی کل فایل کپی میشه تو قسمته دیگه دیتابیسم همراهش نمیره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 عرفان جان عذر می خوام مگه وقتی کل فایل کپی میشه تو قسمته دیگه دیتابیسم همراهش نمیره . نه عزیز، فایل های جوملا و دیتابیس جدای از هم هستن که با اطلاعات فایل کانفیگ جوملا به هم مرتبط میشن/ در واقع جوملای جدیدت چون براش استفاده از دیتابیس قبلی تعریف شده هر چند ظاهری متفاوت داشته باشه دارای همون اطلاعاته. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر