mehrfra 0 ارسال شده در مهر 89 با عرض سلام راستش من می خواهم قسمتی را از قالب bluered حذف کنم . قسمتی را که متن مطالب در داخل آن قسمت قرار می گیرد .اصلا" می خواهم متن در روی رنگ سفید بک گراند قرار بگیرد و هیچ قابی دور آن نباشد. عکس را پیوست کردم. لطفا" راهنمایی نمایید لینک عکس : http://dl.joomina.ir/photo/view.php?img=d34c84a4d589aa2335278bae14d7e240 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در مهر 89 مثل اینکه کسی نمی دونست باید چه کار کرد ؟؟؟؟ آقای تهرانی از شما تقاضا مندم در صورتی امکان جواب من رو بدهید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام درون قالب یک پوشه html است دقیق یادم نیست اما یکی از فایل هاشو باید بردارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در مهر 89 با تشکر اما می شه کمی دقیق تر بفرمایید ؟؟؟ چون من در پوشه html که فرموده بودید اصلا" کل پوشه com_content را پاک کردم اما هیچ فرقی نکرد ؟؟؟ راستش منی دونم باید چه کار کنم دیگه ؟لطفا" راهنمایی کنیدراهنمایی نبود !!! به خدا کارم گیر کرده ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز لطفا لینک دمو قالب اصلی یا سایت خودتون رو قرار بدی تا راهماییتان کنم # چون ماشالله قالب های که تو تومینا هستند کم نیستند و اگه من بخوا برای هر سوال شما دوستان عزیز دنبال لینکهای این قالبها بگردم باید کلی وقت صرف کنم .../ و لی شما با یک لینک میتونید مشکلو حل کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در مهر 89 مرسی مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر