puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان بنده یه بسته نصبی جوملا 1.5 داشتم که قبلا از اون در cpanel استفاده می کردم و مشکلی نداشت ولی وقتی سایت رو به پنل دایرکت ادمین انتقال دادیم چون مسیر دهی برای دایرکت ادمین با cpanel فرق داره با مشکل برخورد کردم البته نا گفته نماند بسته از اول هم نصب کردم که بعد اطلاعات را ایمپورت کنم ولی چند نکته: 1. بعد از نصب کامل جوملا یه سری کد بهم داد که باید به صورت دستی در فایل کانفیگ وارد کنم در حالی که در cpanel اینجور نبود 2. فایل کانفیگ اسمش برخلاف سایر فایل های کانفیگ جوملا configuration.php-dist می باشد 3. الان تقریبا سایت درست شد ولی چند مشکل که یک مشکل اساسی این است که نمی توانم در مدیریت رسانه ها عکس آپلود کنم حتی 3 کیلوبایتی و وقتی وارد مدیریت جوملا میشم چندتا نوشته نا مفهوم تو اسم تب که تو مرورگر درست میشه و باید بنویسه مدیریت سایت قبلش نوشته های اینجوری هیئت فدائیان حسین - بخش مدیریت میاد. ممنون میشم راهنماییم کنید آخه شرکتی هم که هاستینگ ازشون گرفتم میگه ایراد از خودتونه و به ما مربوط نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز برای انتقال سایت بهترین کار استفاده از اکیبا بکاپ هست این افزونه رو دانلود و استفاده کنید ./ هیچ یک از مشکلات رو نخواهید داشت . 1- چون موقع نصب اطلاعات رو درست وارد نکردید . 2 - برحسب اطلاعات سوال اولتان هنوز فایل کانفیگ ایجاد نشده شماباید configuration.php-dist رو به configuration.php تغییر بدین و کد ها رو واردش کنید. 3 - اصولا اگه مشکلات بالارو رفع نکنید باید مشکلاتتون خیلی بیشتر از این حرفا باشه ! سایتتون بالا نیاد! از همون کانفیگ هستش زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر