رفتن به مطلب
Arasp

مشکل با افزونه پی پاد و ویرچومارت

پست های پیشنهاد شده

با عرض سلام خدمت شما دوستان ارجمند,

بنده با نصب این افزونه مشکل پیدا کرده ام:

http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance/452-passargad.html

نسخه جوملای من 2.5 و ویرچومارت نسخه آخر استیبل 2.0.6

اول اینکه پس از نصب پیغام می دهد که این افزونه نصب بانک سامان هست که فکر می کنم اشتباه تایپی بوده است.

دوم اینکه وقتی بر روی لینک کامپوننت کلیک می کنیم ارور 404 می دهد و افزونه را پیدا نمی کند.

سوم در قسمت Payment Method ویرچو هیچ گزینه ای برای پرداخت امن اضافه نشده است.

ضمنا من راه دیگری که در سایت پی پاد بانک پاسارگاد ذکر کرده است را نیز طی کرده و نتیجه ای نگرفته ام (با موفقت SQL را در دیتا بیس Import کردم) ولی در ویرچو چیزی ندیدم.

آیا مشکل از نسخه ویرچوی من است؟ لطفا من را راهنمایی فرمایید.

ضمنا من نیاز به وصل کردن ویرچو به خود درگاه اصلی بانک پاسارگاد هم دارم که هزینه آن را پرداخت خواهم کرد. نسخه قبلی که داشتم p30virtuepasargad بود که از سایت p30joomla خریداری کرده بودم که حالا به دلیل ارتقا به جوملای 2.5 آن افزونه دیگر به کارم نمی آید.

لطفا مرا راهنمایی فرمایید.

با احترام,

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

دوست عزیز این افزونه برای جوملا 1.5 است نه 2.5!!!

اگر نسخه 2.5 را می خواهید ، باید به کسی که این افزونه را نوشته سفارش دهید!

آن افزونه را هم که خردید ، به دوستان برنامه نویس بدهید و سفارش دهید تا برایتان به جوملا 2.5 تبدیلش کنند.

یا علی

لینک به ارسال

سلام.

دوست عزیز این افزونه برای جوملا 1.5 است نه 2.5!!!

اگر نسخه 2.5 را می خواهید ، باید به کسی که این افزونه را نوشته سفارش دهید!

آن افزونه را هم که خردید ، به دوستان برنامه نویس بدهید و سفارش دهید تا برایتان به جوملا 2.5 تبدیلش کنند.

یا علی

ممنون من افزونه های زیادی رو خریده ام که چون همه Encrypt شده بودند در مهاجرت به سیستم 2.5 بیشتر اینها سوخت شدند. و مشکل من این بود که با شخص در ارتباط بودم و اشخاص معمولا پس از فروش تعهد کاری ندارند.

من حاضرم 4 تا 5 برابر مبلغی که این اشخاص حقیقی درخواست می کنند پرداخت کنم و با یک شرکت حقوقی قرارد ببندم و امضا کنیم که در صورت ارتقا پلتفورم یا ... پشتیبانی می کنند یا مثلا کد باز ارائه می دهند و encrypt نمی کنند.

فکر می کنم اصلا قسمت پرداخت آنلاین رو در خود جوملا نگذارم بهتر باشه, مثلا یک سیستم جداگانه مثل opencart و یا چیز دیگری که خود بانک پشتیبانی می کنه رو استفاده کنم. چون دیگه فعلا تمایلی به برگشت به جوملای قبلی ندارم.

از راهنمایی شما هم تشکر می کنم, خیلی ممنونم.

لینک به ارسال

سلام دوست عزيز :shy:

ميتوانيد از زرين پال استفاده كنيد و با آسان پرداخت زرين پال براي هر مبلغي كه ميخواهيد از مشتري بگيريد در بخش كاربريتان در زرين پال به طور خود كار كد html آن پرداخت را توليد كنيد و در سايت جوملاي خود قرار دهيد. البته من با زرين پال تجربه ندارم و از نظر امانت داريشان زياد اطلاع ندارم اگر دوستاني هستند كه تجربه دارند بفرمايند و ما را هم مطلع كنند.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...