majidma3000 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من از انجمن ساز زنفورو استفاده می کنم. چطوری باید جوملای 2.5 رو با این انجمن هماهنگ کنم؟ با تشکر فراوان از سایت خوبتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر چه هماهنگی بین این اسکریپت و جوملا 2.5 میخواین؟ ایندو چه هماهنگی میتونند با هم داشته باشند؟ ضمنا بهتر بود تو بخش اسکریپت ها این سوال رو مطرح میکردین! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به نظر منظورتون کاربرای سایت هست. که به لحاظ امنیتی توصیه نمیشه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidma3000 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله درسته می خوام کاربرای جوملا2.5 رو با زنفورو هماهنگ کنم از افزونه jfusion استفاده کرده ولی زنفورو رو نداره به همین خاطر یه پلاگین برای این کار ساخته شده که فقط روی جوملا 1.5 نصب میشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من برای اینکار از انجمن های جوملا مثل کیوننا استفاده کنین که سازگاری کامل با جوملا داره. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر