majidma3000 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من وقتی جوملا 2.5 رو روی هاست نصب می کنم هیچ مشکلی نداره ولی بعد از یه مدت هیچ افزونه ای نمتونم نصب کنم حتی با اف تی پی هم نمیتونم فایل آپلود کنم برای انجمنم هم از اسکریپت جدا استفاده می کنم ولی وقتی این مشکل به وجود میاد انجمن هم دچار مشکل میشه. وقتی که جوملا رو دوباره نصب می کنم درست میشه. وقتی که این مشکل به وجود میاد هنگام آپلود توسط اف تی پی این ارور رو میده: Warning: ftp_mkdir() [function.ftp-mkdir]: Can't create directory: Disk quota exceeded in /home/files/public_html/1/includes/filesystem.inc.php on line 493 این چندمین باریه که دارم جوملا رو عوض می کنم و دباره از اول شروع می کنم. لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیزم این پیغام میگه که حجم هاست شما پر شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidma3000 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 کاملا درست بود وقتی چند تا از فایلامو حذف کردم درست شد. سایتی که من ازش هاست گرفتم به من 20 گیگ هاست داد ولی با 360 مگ پر شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما خوب بهشون بگید . احتمالا فضای اصلی خود هاست پرشده برای همین خیلی از مشتریاشون باید همین مشکل را داشته باشند . به این کار که هاست ها میکنند میگند oversell خودشون باید فضاشون را اضافه کنند تا برای شما هم اضافه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر