arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان اگه کسی در مورد چگونگی ویرایش منو های سرپرستی اطلاعی داره ما رو یه راهنمایی کنید لطفاً. من می خوام به منوی کامپوننت های بخش مدیریت جوملام یک گزینه دیگه اظافه کنم ( یک زیر منو برای منوی کامپوننت ها ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام آرش جان امیدوارم خوب باشید ... قبلا در این باره بحث شده بهتر هست سرچ کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام ما که هرچه گشتیم نبود . حالا یا بلد نیستیم که بگردیم یا اصلا وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام می تونید از مطالب این تاپیک استفاده کنید http://forum.joomina.ir/thread-11170-post-69659.html#pid69659 به همون مسیر برید و ماژول منو مدیریت رو جوری که می خواید تغییر بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام برادر پیام زیر میاد . اجازه دیدن تایپیک رو نمی ده شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلایل زیر باشد: حساب شما به حالت تعلیق در آمده است و یا شما از دسترسی به این قسمت محروم شدهاید. شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. آیا میخواهید به قسمتهایی که تنها مدیران دسترسی به آن را دارند و یا قسمتهایی که به شما اختصاص ندارد وارد شوید؟ لطفاً قوانین را مطالعه نمایید. حساب کاربری شما هنوز فعال نشده است. (ارسال مجدد کد فعالسازی) شما به جای استفاده از لینک یا فرم مناسب به طور مستقیم به این صفحه دسترسی پیدا کردهاید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. با اجازه از آقای دفاعی عزیز ، آموزششون را کپی می کنم و اینجا می گذارم: ................................ سلام خدمت همه دوستان یکی از چیزهایی که برخی طراحان جوملا کار به دنبال اون هستن و تو انجمن هم بارها دیده شده که سئوال می پرسند روش حذف منوی راهنما بهمراه زیرمنوهاش از منوی مدیریت جوملا هستش در این تاپیک اینکار رو به ساده ترین روش ممکن به شما آموزش میدم ابتدا به مسیر زیر برید و فایل default_enabled.php رو توسط یک ویرایشگر متن برای ویرایش باز کنید : administrator\modules\mod_menu\tmpl حالا عبارت زیر را جستجو کنید if ($showhelp == 1) برای عدم نمایش منوی راهنما و زیرمنوهایش کافیست به جای عدد 1 مقدار صفر را وارد و تغییرات را ذخیره کنید موفق باشید ............................... و با اجازه از آقای حسنی پارسا: ........................... سلام در تکمیل آموزش، برای حذف دکمه ی راهنما از تمامی صفحات مدیریت جوملا 2.5 در مسیر: administrator/includes/toolbar.php کد: $bar->appendButton('Help', $ref, $com, $override, $component); را به کد: //$bar->appendButton('Help', $ref, $com, $override, $component); تغییر دهید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 دستت درد نکنه ولی من کاری به منوی راهنما ندارم . در جوملا 2.5 منوی راهنما رو از توی مدیریت ماژول ها /ماژول های مدیریت کل /در قسمت منوی سرپرستی به راحتی میشه مخفی کرد عزیزان من کامپوننت فوکاگالری رو که نصب کردم پس از نصب پیام ناتوان در ساخت منوی سرپرستی داد و الان در منوی کامپوننت ها قسمت مدیریت زیر منوی بنام فوکاگالری نیست حالا می خوام خودم به صورت دستی یک زیر منو بنام فوکاگالری در منوی کامپوننت های بخش مدیریت سایت اظافه کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام ممکنه افزونه ناقص نصب شده باشه شما یه بار افزونه رو کامل حذف کن و دوباره نصب کن به هنگام حذف مطمئن شوید که اثری از افزونه روی هاست و دیتابیس باقی نمونده باشه برای این مشکل حتما جدول menu را هم بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر