msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خواستم کار زیر رو انجام بدم طرف با یوزر خودش وارد بشه و یک فرم رو کامل کنه و فرم به مدیریت بگه که این یوزر این فرم رو پر کنه خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح دهید. شما دقیقا می خواهید چه کاری انجام شود؟ شما از فرم ساز ها هم که فارسی شده اش در جومینا منتشر شده است هم می توانید استفاده کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 میخام افراد ثبت نام شده با یوزر خودشون وارد فرم بشن و موقعی که من فرم رو میبینم بفهمم چه یوزری فرم رو تکمیل کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر دوست من تو نت سرچ کن افزونه فرم ساز.( بهمراه ورژون جوملات ) اینجوری بهمراه توضیحاتش بدست میاری اگه مطابق میلت رو بدست نیاوردی همین جا پیگیر باش. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 از rsform برای اینکار میتونین استفاده کنین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 از rsform برای اینکار میتونین استفاده کنین. یاعلی./ میشه بگین چطوری میشه کاری کرد که توش یوزر رو تشخیص بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز شما می خواهید مشخص شود که این فرم توسط چه کاربری منتشر شده است؟ شما می توانید یک فیلد بگذارید که نام کاربری اش را داخلش بنویسد یا اگر می خواهید خودش اتوماتیک این کار را انجام دهد ، من تاحالا چنین چیزی ندیدم و بهتره شما با دوستان برنامه نویس جومینایی صحبت کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز آر اس فرم بصورت خودکار وقتی کاربری لاگین کند و به تکمیل فرم بپردازد، نام کاربری وی را در فهرست نمایش می دهد. در باب فرم سازهای دیگر هم می توانید از پاسخ آقای مانیان استفاده کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز آر اس فرم بصورت خودکار وقتی کاربری لاگین کند و به تکمیل فرم بپردازد، نام کاربری وی را در فهرست نمایش می دهد. در باب فرم سازهای دیگر هم می توانید از پاسخ آقای مانیان استفاده کنید. یاعلی ممنون اما این امکان وجود نداشت و من لاگین شدم و فرم رو تکمیل کردم اما این متن رو بهم داد: اکسل: ط´ظ†ط§ط³ظ‡' date='طھط§ط±غŒط® ط§ط±ط³ط§ظ„,name,mellicode,click 31.59.229.232,2012-05-10 16:02:52,"ظ…طظ…","ظ…ظ†طھظ†ظ…طھ","" نت پد: شناسه,تاریخ ارسال,name,mellicode,click 31.59.229.232,2012-05-10 16:02:52,"محم","منتنمت","" [hr'] دوست عزیز آر اس فرم بصورت خودکار وقتی کاربری لاگین کند و به تکمیل فرم بپردازد، نام کاربری وی را در فهرست نمایش می دهد. در باب فرم سازهای دیگر هم می توانید از پاسخ آقای مانیان استفاده کنید. یاعلی ممنون اما این امکان وجود نداشت و من لاگین شدم و فرم رو تکمیل کردم اما این متن رو بهم داد: اکسل: ط´ظ†ط§ط³ظ‡' date='طھط§ط±غŒط® ط§ط±ط³ط§ظ„,name,mellicode,click 31.59.229.232,2012-05-10 16:02:52,"ظ…طظ…","ظ…ظ†طھظ†ظ…طھ","" نت پد: شناسه,تاریخ ارسال,name,mellicode,click 31.59.229.232,2012-05-10 16:02:52,"محم","منتنمت","" [/quote'] اونا رو یونیکد کردم درست شد اما هنوز یوزری که باش لاگین شدمو نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود . دوست عزیز ار اس تیکت این قابلیت را دارد اما فقط یک مشکل : اینکه مثل فرم ساز فلید های زیادی ندارد اما خودتان می توانید با دانش برنامه نویسی هر مقدار فلید احتیاج دارید بهش اضافه کنید . اما ار اس تیکت دقیقا چنین امکانی را برای شما فراهم می کند . موفق باشید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر