mkamka 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان وقتتون به خیر من یک قالب برای جوملا زدم و برای ul li هام یک بک گراند تعریف کردم که عرض بک گراند کمی طولانی هست.مشکل اینجاست که فقط متنی که روی اون هست لینک مورد نظر رو داره و بک گراند لینک دار نیست.حالا چطور بک گراند رو لینک دار کنم.سورس جوملا رو هم دستکاری کردم.اما نتونستم. این هم دمو: http://www.yasemashregh.com منوی سمت راست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان وقتتون به خیر من یک قالب برای جوملا زدم و برای ul li هام یک بک گراند تعریف کردم که عرض بک گراند کمی طولانی هست.مشکل اینجاست که فقط متنی که روی اون هست لینک مورد نظر رو داره و بک گراند لینک دار نیست.حالا چطور بک گراند رو لینک دار کنم.سورس جوملا رو هم دستکاری کردم.اما نتونستم. این هم دمو: http://www.yasemashregh.com منوی سمت راست سلام.... من یه روش بهتون می گم که کارو راه می نداره فقط فکر نکنم درستش این باشه(باید روشه علمی تری وجود داشه باشه) به خاطر همین دیر جواب دادم گفتم شاید یکی روش درستشو بدونه... شما اگه کد css زیرو به خط 172(yas_3_4_wrapper ul li a) فایل template.css اظافه کنی درست میشه(اون چیزی که می خوای میشه) padding-left: 148px; position: absolute; ولی اشکالی که پیش میاد اینکه اون منوهایی که تعداد کارکتر عنوانشون زیاده ، لینکشون بیرون از منو هم در بر می گیره.... حالا فعلا اینو امتحان کنید..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز ممنون از اینکه ایده خودت رو در اختیارم قرار دادی.این کار هملی هست؛فقط می خوام بدونم این روش با توجه به گفته خودتون می تونه چه مشکلاتی داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام اگه به انتهای پستشون دقت میکردید جواب سوالتون رو میگرفتید ولی اشکالی که پیش میاد اینکه اون منوهایی که تعداد کارکتر عنوانشون زیاده ، لینکشون بیرون از منو هم در بر می گیره.... موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر