molana_rumy 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خدمت دوستان من میخوام منوهای سمت راست سایتم در جهت چپ و منوهای سمت راست سایتم در جهت راست باز بشه. شبیه این سایت. (البته این سایت از جوملا استفاده نمیکنه) برای این کار میشه یه کدی رو تغییر بدیم و به این شکل در بیاد یا خیر. چه راه حلی داره؟ اگه دوستان بفرمایند باید چه تغییری ایجاد بشه شاید بتونم اون کار رو انجام بدم. در ضمن روی لوکال کار میکنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز برای این کار آموزش خاصی وجود ندارد و شما باید Css و HTML و یک مقدار کم php بدانید تا بتوانید دستورات شرطی بنویسید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون فکر میکنم بتونم این کار رو انجام بدم. میشه بفرمایید دستور شرطی برای این کار چیه و کجا باید قرارش بدم. اگه لینکی هست که این موضوع رو بیان کرده ممنون میشم بفرمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز دستورات شرطی که همون دستورات شرطی php هستند حالا مونده شما نسبت به توانتون چطوری بنویسیدشون . کجا نشتنشو هم باید بگم داخل کداتون !! باید جایی که نیاز هست بنوسیسد . / زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون خب ببینید مثلا عرضی که به قالب داده شده مثلا 1000 پیکسل هست. من باید یه جایی بگم که اگه مکان منو + عرض ساب منو > 1000 اونوقت زیرمنو بشه LTR . ولی نمیدونم اینا رو کجا بنویسم و چطوری. اگه لینکی هست که در این مورد کمکی میکنه ممنون میشم بفرمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر