sm.ghasiri 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم اینکه چجوری میشه عنوان منو ها رو به صورت یک عکس قرار داد یعنی برای هر منو یک عکس به عنوان تیتر طراحی شه و به جای نوشته عادی اون عکس قرار بگیره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام مدیریت منو > منو جدید > تنظیمات مربوط به این منو > تصویر منو یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sm.ghasiri 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام عزیز اولا این راهی که گفتی رفتم ولی عکس منو رو پیدا نکردم بعد هم اینکه سوالم رو تصحیح میکنم چجوری میشه عنوان پنجره ها رو به صورت عکس گذاشت که البته منو ها رو هم به صورت یک پنجره در مثلا صفحه اصلی سایت یا تمامی صفحات سایت تعریف میکنیم دیگه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلامعزیز اولا این راهی که گفتی رفتم ولی عکس منو رو پیدا نکردم مگه از جوملا 2.5 استفاده نمیکنید؟ حتما اشتباه کردید. میشه درست توضیح بدید که چی میخواین و مشکلتون چیه؟ اگر اشتباه نکنم میخواین عنوان صفحه ها رو عکس دار کنید درسته؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sm.ghasiri 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله میخواهم عنوان پنجره ها رو به صورت عکس قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز منظورتون از پنجره چیه ؟ اگه میشه یه نمونه نشون بدین تفهیم بشه سوالتون سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام برای اینکار میتونید از همون ماژول html دستی استفاده کنید تصاویر موردنظرتون رو بسازید و در ماژول قرار بدید و بعد هر تصویر رو به منوی موردنظرتون لینک بدید اگه هم منظور دیگه ای دارید لطفا کمی واضحتر سوال خود را مطرح کنید. اگه نمونه سایتی سراغ دارید لینک بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 فکر میکنم منظور ایشون منویی مانند منوی قالب شارنیوز جومینا هستش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست من شما ببین از این راه میتونید عکس بزارید ماژول--->جدید--->منو بعد منوی مورد نظر را انتخاب کرده و در قسمت پارامتر های دیگر عکس مورد نظر را انتخاب کنید موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر