shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 اقا من وقتی وارد بخش کاربری میشک وارد میشه همه چی اوکیه ولی وقتی رو دکمه ی خروج میزنم که از بخش کاربران بیاد بیرون میگه ورودي اشتباه , و وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 91 اقا من وقتی وارد بخش کاربری میشم وارد میشه همه چی اوکیه ولی وقتی روی دکمه ی خروج میزنم که از بخش کاربران بیاد بیرون میگه ورودي اشتباه ' date=' و وارد نمیشه لطفا راهنمایی کنید [/quote'] سلام دوست من اول اینکه شما میخواید بیاید بیرون یا اینکه برید داخل؟؟؟؟؟ این رو هم در نظر داشته باشید وقتی شما وارد مدیریت کاربران میشید اون دکمه خروج برای خارج کردن کاربر از اون بخش هست شما باید دکمه لغو رو بزنید بعد خارج بشید موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 وارد میشه بیرون نمیاد لغو نداره فقط دکمه ی خروج داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام این اتفاق چطور افتاد ؟ افزونه ای نصب یا حذف کردید ؟ از افزونه های sef یا امنیتی استفاده میکنید ؟ ورژن دقیق جوملاتون چنده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidazg 0 ارسال شده در بهمن 91 من هم به همین مشکل دچار شدم لطفا راهنمایی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام کاربر omidazg گرامی به جواب مدیران دقت کنید و پاسخ بدید من یکبار همچین مشکلی داشتم و دلیلش هم یکی از پلاگین های acesef بود یعنی طبق فرمایشات جناب صفرعلی از افزونه های sef استفاده کردم شما هم تمام پلاگین هایی که جدیدا نصب کردید رو غیر فعال کنید ببینید مشکل از اونا نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر