faeze k 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 من یک منو به منوهای صفحه اصلیم اضافه کردم.اما زمانی که بر روی آن کلیک میکنم وارد صفجه ورود کاربران که میشود.منوهای دیگر نمایش داده نمیشود. اگر کسی دلیلش رو میدونه کمک کنه لطفا.ممنوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بدبد!! وقتی شما روی آیتم منوی مورد نظر کلیک می کنید ، همه ی آیتم ها حذف می شوند؟ احتمالا شما باید ماژول منوتان را تنظیم کنید تا در همه ی صفحات نمایش دهد. این کار را بکنید حل میشه. سطوح دسترسی آیتم های منو درست هست؟ یعنی آیتم منویی که برای اعضا هست ، سطح دسترسی اش اعضا هست و بقیه عمومی؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 زمانی که ماژول login را فعال کردم.در قسمت موقعیت باید موقغیت آن را مشخص کنم.موقیعت مثلا top داره اما این موقعیت ها همه فرم ثبت نام رو روی صفحه اصلی میاره نه داخل منوی کاربرم که ساختم.چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. همانطور هم که در بالا گفتم ، شما در ماژولتون در قسمت تخصیص منو روی همه ی منو ها بگذارید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 من زمانی که ماژول رو فعال میکنم.در تخصیص منو منوی مورد نظرم رو میزنم اما بازم منوهای دیگر در این صفحه نمایش داده نمیشه:huh: http://www.afzoonravan.com/ برید به این سایت و روی منو کاربران کلیک کنید.متوجه میشید مشکلمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام برای رفع این مشکل در مدیریت ماؤول ها وارد تنظیمات اون ماژولی که نشون داده نمیشه شوید و حالت نمایش رو بر روی همه نزارید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر