arash1959 0 ارسال شده در آذر 90 آقا من 299 امتیاز دارم این 1 امتیاز که مونده از کی باید بگیرم آقای تهرانی گفتن از آقا پارسا آقا پارسا هم که جواب ندادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام لطفا صبور باشید، بررسی خواهد شد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 90 آقا من 299 امتیاز دارم این 1 امتیاز که مونده از کی باید بگیرم آقای تهرانی گفتن از آقا پارسا آقا پارسا هم که جواب ندادن دوست عزیزم http://forum.joomina.ir/thread-8472-post-47971.html#pid47971 اینجا را مطالعه کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash1959 0 ارسال شده در آذر 90 آقا من 299 امتیاز دارم این 1 امتیاز که مونده از کی باید بگیرم آقای تهرانی گفتن از آقا پارسا آقا پارسا هم که جواب ندادن دوست عزیزم http://forum.joomina.ir/thread-8472-post-47971.html#pid47971 اینجا را مطالعه کنید. یاعلی ممنون از جواب میتونم درخواست افزونه کنم از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 90 ممنون از جواب میتونم درخواست افزونه کنم از شما در دوره ی بعدی (1/10/90) از طریق سیستم ارسال درخواست ها در سایت جومینا در خواست دهید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3bita 12 ارسال شده در دی 90 سلام بر همگی دوستان اول من تو امتیاز 299 موندم نمی دونم باید چیکار کنم من تو انجمن فعالیت میکنم (معرفی افزونه و اینا ....) ولی دیروز از یکی از اعضا گفت که باید از صفحه اصلی و درخواست افزونه هارا معرفی کنین اما من چنین گزینه ای رو نمی بینم لطفا کمکم کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم و توی امتیاز 299 موندم تورو خدا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان برای ارتقا یا دریافت افزونه با جناب پارسا صحبت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidgs 0 ارسال شده در دی 90 سلام من تو امتياز 299 موندم بايد چيكار كنم كه به سطح اول بيام مدتهاست سستم درخواست ها رو نگاه ميكنم اما هيچ چيز نيست دوستان لطفا بگيد چيكار كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 سلام من تو امتياز 299 موندم بايد چيكار كنم كه به سطح اول بيام مدتهاست سستم درخواست ها رو نگاه ميكنم اما هيچ چيز نيست دوستان لطفا بگيد چيكار كنم دوست عزیز لطفن تحمل بفرمائید، اگر درخواست داده اید و در خواست شما هچنان باز است، به این مفهوم است که در لیست انتظار قرار گرفتید قطعن جهت انجام ترجمه برای شما افزونه ارسال خواهد شد. در هر جهت بنده دست تنها هستم و قادر نیستم روزانه بیش از دو یا سه درخواست را پاسخگو باشم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidgs 0 ارسال شده در دی 90 سلام من تو امتياز 299 موندم بايد چيكار كنم كه به سطح اول بيام مدتهاست سستم درخواست ها رو نگاه ميكنم اما هيچ چيز نيست دوستان لطفا بگيد چيكار كنم دوست عزیز لطفن تحمل بفرمائید، اگر درخواست داده اید و در خواست شما هچنان باز است، به این مفهوم است که در لیست انتظار قرار گرفتید قطعن جهت انجام ترجمه برای شما افزونه ارسال خواهد شد. در هر جهت بنده دست تنها هستم و قادر نیستم روزانه بیش از دو یا سه درخواست را پاسخگو باشم. یاعلی سلام آقاي پارسا من هنوز نتونستم هيچ درخواستي بدم چون اصلا سيستم درخواست براي ثبت ارسال كار نكرد بايد چه طور درخواست بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash1959 0 ارسال شده در دی 90 سلام من تو امتياز 299 موندم بايد چيكار كنم كه به سطح اول بيام مدتهاست سستم درخواست ها رو نگاه ميكنم اما هيچ چيز نيست دوستان لطفا بگيد چيكار كنم دوست عزیز لطفن تحمل بفرمائید، اگر درخواست داده اید و در خواست شما هچنان باز است، به این مفهوم است که در لیست انتظار قرار گرفتید قطعن جهت انجام ترجمه برای شما افزونه ارسال خواهد شد. در هر جهت بنده دست تنها هستم و قادر نیستم روزانه بیش از دو یا سه درخواست را پاسخگو باشم. یاعلی باید دیروز تا باز بود درخواست میدادید رفت تا تاریخ 1.11.90 تا باز شد برید به بخش عضویت منم این مشکل داشتم قسمت جدایی نداره برای سطح 1همون قسمت عضویت سلام آقاي پارسا من هنوز نتونستم هيچ درخواستي بدم چون اصلا سيستم درخواست براي ثبت ارسال كار نكرد بايد چه طور درخواست بدم؟ باید دیروز تا باز بود درخواست میدادید رفت تا تاریخ 1.11.90 تا باز شد برید به بخش عضویت منم این مشکل داشتم قسمت جدایی نداره برای سطح 1همون قسمت عضویت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidgs 0 ارسال شده در دی 90 سلام من تو امتياز 299 موندم بايد چيكار كنم كه به سطح اول بيام مدتهاست سستم درخواست ها رو نگاه ميكنم اما هيچ چيز نيست دوستان لطفا بگيد چيكار كنم دوست عزیز لطفن تحمل بفرمائید، اگر درخواست داده اید و در خواست شما هچنان باز است، به این مفهوم است که در لیست انتظار قرار گرفتید قطعن جهت انجام ترجمه برای شما افزونه ارسال خواهد شد. در هر جهت بنده دست تنها هستم و قادر نیستم روزانه بیش از دو یا سه درخواست را پاسخگو باشم. یاعلی باید دیروز تا باز بود درخواست میدادید رفت تا تاریخ 1.11.90 تا باز شد برید به بخش عضویت منم این مشکل داشتم قسمت جدایی نداره برای سطح 1همون قسمت عضویت سلام آقاي پارسا من هنوز نتونستم هيچ درخواستي بدم چون اصلا سيستم درخواست براي ثبت ارسال كار نكرد بايد چه طور درخواست بدم؟ باید دیروز تا باز بود درخواست میدادید رفت تا تاریخ 1.11.90 تا باز شد برید به بخش عضویت منم این مشکل داشتم قسمت جدایی نداره برای سطح 1همون قسمت عضویت دوست عزيز من اين قسمت رو كامل بررسي كردم نه ديرزو و نه هيچ روز ديگه اي سيستم ارسال درخواست برام فعال نبود .مدت ها بود امتازم به 299 رسيده بود اما به هيچ هنوان نتونستم با استفاده از سيستم ارسال درخواست كاري انجام بدم اون وقت چطور با سيستم غير فعال تا ديرزو حتما بايد درخواست ميدادم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash1959 0 ارسال شده در دی 90 سلام من تو امتياز 299 موندم بايد چيكار كنم كه به سطح اول بيام مدتهاست سستم درخواست ها رو نگاه ميكنم اما هيچ چيز نيست دوستان لطفا بگيد چيكار كنم دوست عزیز لطفن تحمل بفرمائید، اگر درخواست داده اید و در خواست شما هچنان باز است، به این مفهوم است که در لیست انتظار قرار گرفتید قطعن جهت انجام ترجمه برای شما افزونه ارسال خواهد شد. در هر جهت بنده دست تنها هستم و قادر نیستم روزانه بیش از دو یا سه درخواست را پاسخگو باشم. یاعلی باید دیروز تا باز بود درخواست میدادید رفت تا تاریخ 1.11.90 تا باز شد برید به بخش عضویت منم این مشکل داشتم قسمت جدایی نداره برای سطح 1همون قسمت عضویت سلام آقاي پارسا من هنوز نتونستم هيچ درخواستي بدم چون اصلا سيستم درخواست براي ثبت ارسال كار نكرد بايد چه طور درخواست بدم؟ باید دیروز تا باز بود درخواست میدادید رفت تا تاریخ 1.11.90 تا باز شد برید به بخش عضویت منم این مشکل داشتم قسمت جدایی نداره برای سطح 1همون قسمت عضویت دوست عزيز من اين قسمت رو كامل بررسي كردم نه ديرزو و نه هيچ روز ديگه اي سيستم ارسال درخواست برام فعال نبود .مدت ها بود امتازم به 299 رسيده بود اما به هيچ هنوان نتونستم با استفاده از سيستم ارسال درخواست كاري انجام بدم اون وقت چطور با سيستم غير فعال تا ديرزو حتما بايد درخواست ميدادم ؟ اصلا به بخش ارسال درخواست کاری نداشته باشید روی عضویت کلیک کنید بخش درخواست فقط برای پیگیریست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام. فکر می کنم توی لیست دانلودی که برای اعضای سطح یک باز میشه،یه بسته خبری شارنیوز 3 گذاشتید که احتمالا اشتباه شده.چون من قبلا از شارنیوز 2 استفاده میکردم و الان هم باز هم چک کردم.فایلی که تحت عنوان "بسته خبری شارنیوز ۳ "برای دانلود گذاشتید همون شارنیوز 2 هست که توی نمایشگاه هم تو سی دی گ- ن- ج افز-ا-ر جومینا بود.لطفا بررسی کنید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 درود بر شما خیر اشتباه نیست این همون 3 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام.ممنون از بررسی که انجام دادید. نام فایل دانلود شده newsportalv2_joomina_ir.zip است.v2 به معنی ورژن 2 نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در دی 90 توی منوی اصلی اصلا گزینه ای برای درخواست سطح نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در دی 90 از کجای باید در خواست بدم نیست توی منوی سمت راست سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash1959 0 ارسال شده در دی 90 از کجای باید در خواست بدم نیست توی منوی سمت راست سایت؟ تو پست قبلی جواب داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 کاربران عزیز همه چیز در اطلاعیه ی روال جدید عضویت توضیح داده شده. شما را بخدا یک بار این تاپیک را با دقت بخوانید تا همه چیز روشن شود! http://forum.joomina.ir/thread-8472-post-47971.html#pid47971 یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 درود دوستان من همه پست ها را مطالعه کردم !!!!!! الان امتیاز بنده به 299 رسیده باید چیکار کنم ؟ کجا باید در خواست بدم ؟ هیچ کجا این امکان نبوده است . خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز پس اینی که جناب پارسا فرمودند چی هست؟!!! کاربران عزیزهمه چیز در اطلاعیه ی روال جدید عضویت توضیح داده شده. شما را بخدا یک بار این تاپیک را با دقت بخوانید تا همه چیز روشن شود! http://forum.joomina.ir/thread-8472-post...l#pid47971 یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام دوست عزیز من این تاپیک رو کامل خوندم و خیلی خوب میدونم که باید فعالیت کنم تا امتیاز بگیرم ولی مشکل اینجاست که من به تمام مدیران جومینا ایمیل زدم و پیغام گذاشتم و تقاضای فارسی سازی افزونه و قالب رو نمودم تا مدیران جومینا در اختیار من بزارن تا کارمو شروع کنم ولی هیچ پاسخی ندادن دوستان و مدیران گرامی شما دریافت امتیاز رو منوط به ترجمه افزونه و فعالیت کاربران قرار دادید پس لطف کنید هرچه سریعتر برای کاربران بسیار زیادی که مثل من هستن کمک کنید آقا و عزیزان من الان اعلام میکنم که برای کسب امتیاز حاضرم هر افزونه و یا قالبی که بهم دادید با کمال میل قبول کنم و ترجمشون کنم ببینید دوستان من زبان انگلیسیم تقریبا عالیه و توی فارسی سازی قالبم مشکلی ندارم . دلم میخواد منم مثل بقیه اعضای اصلی جومینا فعالیت خوبی داشته باشم هرچندکه خیلی خوب میدونید توی سایت امکانات جوملا افزونه های خوبی وجود داره ومن خیلی استفاده کردم ولی هدف اصلی من اینه که با یه گروه فعالیت داشته باشم که به نظر من گروه جومینا فوق العاده است از همینجا کاملا آمادگی خودمو اعلام میکنم و منتظرم امیدوارم اینبار جواب درخواستم رو دریافت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز ممنون از حسن نیت شما ممنونم / اگه قوانین جدید رو مطالعه کرده باشید و دیگه نیاید از این پس به مدیرن پ.م بدید فقط کافی هست که در زمانهای که علام میشه در سایت درخواست عضویت بدید موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر