mind 0 ارسال شده در مهر 89 با سلام من نسخه جوملا 1.6 که توسط جومینا منتشر شده رو روی سرور آپلود کردم اما وقت نصب بعد از اینکه زبان رو انتخاب میکنم خطای زیر رو میبینم، ممنون میشم کمکم کنید تا بدونم مشکل از کجاست؟ error * Cookies do not appear to be enabled on your browser client. You will not be able to install the application with this feature disabled. Alternatively, there could also be a problem with the server's session.save_path. If this is the case, please consult your hosting provider if you don't know how to check or fix this yourself. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید پک مشکلی از نظر نصب نداره! شما یکمرتبه کوکی های مرورگرتون رو پاک کنید و مجدد اقدام به نصب کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 مشکل از کوکی های مرور گر است که باید فعال باشه و در ضمن فکر کنم هاستتون هم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز قبل از ایجاد تایپیک جستجو کنید قبلا در تالار در مورد این خطا کاملا بحث شده / و خطا میتواند 2 دلیل داشته باشد http://forum.joomina.ir/thread-868.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=650&width=850 در ضمن دوست عزیز موقع ایجاد تایپیک / در بخش مربوطه این کار رو انجام دهید :idea: انتقال یافت یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi79 0 ارسال شده در بهمن 89 ba salam moshkeli ke man daram in ast ke bad az nasb in pegham ra be man midahad libraries/joomla/filesystem/path.php on line 240 libraries/joomla/filesystem/path.php on line 239 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست گرامی به انجمن جویمنا خوش آمدید لطفا به صورت فارسی تایپ کنید! سیستمی که نصب کردید رو پاک کنید و مجدد جوملا رو دانلود کنید و بعد از اطمینان از دانلود کامل در هاست آپلود کنید و اکسترکت کامل کنید و مجدد اقدام به نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر