sinsin 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من تو سایتم میخوام مثل سایت جومینا که مثلا روی منو افزونه ها کلیک می کنیم بعد به عنوان مثال قالب عمومی رو انتخاب میکنیم هر مطلبی که مربوط به قالب عمومی هست رو میاره ایجاده کنم .من میخوام یک محصول در منو مثلا دی لینک انتخاب بشه بعد محصولات دی لینک مثل سایت جومینا بیاد. در قسمت منو من قسمت انتخاب بخش رو میزنم ولی یک جور دیگه نمایش میده Menu Item Type * رو باید چی بزارم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به نظرم برای این کار بهتره از مگا منو استفاده کنید، اگر در همین انجمن جستجو کنید نمونه های فارسی این افزونه قابل دسترسی است. شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من منظورم منو نیست من میخوام رو محصول دی لینک کلیک کنم بعد مثل سایت جومینا محصول رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام باز شدن پاپ اپ رو میفرماید ؟ برای این کار میبایت از افزونه استفاده کنید که چنتاش در تالار معرفی شده زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من فکر میکنم منظورم رو درست نگفتم من میخوام در قسمت منو سایت رو لیست محصول مثلا دی لینک کلیک کنم بعد تمام مجموعه مربوط به محصول دی لینک بیاد . مثل سایت جومینا من وقتی در قسمت منو وارد میشم نمیدونم Menu Item Type رو باید رو چی گذاشت که اینجوری در بیاد. http://parsradin.com/images/joomina.gif نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام باید طرح بندی صفحه رو بلاگی انتخاب کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر