رفتن به مطلب
pppoe

مشکل با کار نکردن کلید ها جوملا در بخش مدیریت

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

من روی هاست چه با دیتابیس جدید و چه با دیتابیس ایمپورت شده جوملا 1.5.26 نصب میکنم به راحتی نصب شده و اجرا میشود اما وقتی وارد بخش مدیریت میشم تمامی کلید ها مثل رفتن به صفحه بعد یا مثل نصب و فعال سازی ماژول یا حتی انتخاب قالب و همه و همه کلیدهایی که تعغیرات اعمال میکنند برای من عمل نمیکنند حالا یا مشکل از ناهماهنگی سیستم جوملا با هاست من هست یا اینکه بعد از نصب به غیر از تنظیمات دیتابیس در کانفیگ لازم هست چیز دیگه ای رو کانفیگ کنم. واضحتر بگم برای درک بیشتر مشکل ببینید فرض کنید میخواید یک ماژول را نصب کنید و به آدرسی میرید که فایل رو لود میکنید و نصب رو میزنید ولی بعد از اینکه کلید آپلود و نصب رو که میزنید به جای اینکه ماژول آپلود و نصب بشه و پیام نصب بده اصلا هیچ اتفاقی نمیفته حتی تغیری توی صفحه هم ایجاد نمیشه و این مشکل توی دیگر بخش ها هم هست مثل موقع انتخاب قالب و زدن کلید پیشفرض یا بعد از تغیرات ماژول و زدن کلید ذخیره ها همه کلیدها.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...