arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان خسته نباشید من هرچی افزونه نصب میکنم توی هاست حجم استفاده شده رو میبره بالا ولی وقتی اون افزونه رو حذف میکنم حجم کم نمیشه نمیدونم من باید در دیتابیس ها چیزی حذف کنم ایا؟:s این ادرس سایت منه ببینید اصلا به قیافش میخوره 230 مگابایت فضا اشغال کرده باشه www.tanzkhoone.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان خسته نباشید من هرچی افزونه نصب میکنم توی هاست حجم استفاده شده رو میبره بالا ولی وقتی اون افزونه رو حذف میکنم حجم کم نمیشه نمیدونم من باید در دیتابیس ها چیزی حذف کنم ایا؟:s این ادرس سایت منه ببینید اصلا به قیافش میخوره 230 مگابایت فضا اشغال کرده باشه www.tanzkhoone.com سلام دوست عزیز افزونه هایی که شما بر روی جوملا نصب می کنید ابتدا به پوشه tmp در ریشه جوملای شما منتقل می شه لطفا درون پوشه رو به غیر از فایل index.html پاک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام باید کمی صبر کنید کش هاست اتون بروز شه تا حجم واقعی رو نمایش بده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز افزونه هایی که شما بر روی جوملا نصب می کنید ابتدا به پوشه tmp در ریشه جوملای شما منتقل می شه لطفا درون پوشه رو به غیر از فایل index.html پاک کنید موفق باشید ممنون از کمکتون اگر کاره دیگه ای هم میشه انجام داد که کمتر بشه بهم بگید چون زیاد تغییری نکرد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام کنترل پنل هاست اتون چیست ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من اگه هاستتون لینوکس(با cpanel) باشه، خود هاست هم یه پوشه tmp خارج از روت داره که مقداری فایل هم اونجا ذخیره میشه که باعث بالا رفتن حجم دیتا میشه. با هماهنگی با ادمین سرورتون فایلهای اضافی اونجا رو هم میتونین حذف کنین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من اگه هاستتون لینوکس(با cpanel) باشه، خود هاست هم یه پوشه tmp خارج از روت داره که مقداری فایل هم اونجا ذخیره میشه که باعث بالا رفتن حجم دیتا میشه. با هماهنگی با ادمین سرورتون فایلهای اضافی اونجا رو هم میتونین حذف کنین. یاعلی./ سلام اره خودم هم دیدم و متوجه شدم اما نمیدونم اگر پاکشون کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟ اقای فرحزادیان کمک لطفا:thankyou:ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 راستش من خودم با ادمین سرورم صحبت کردم و همشو حذف کردم مشکلیم پیش نیومد.! یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 راستش من خودم با ادمین سرورم صحبت کردم و همشو حذف کردم مشکلیم پیش نیومد.! یا علی./ نمیدونم چون من هاست رو از اقای فرحزادیان خریدم یسوال چرا همه فایل هایی که در ریشه public_ftp هستش در ریشه WWW هم هست ایا اینا تکرار نشدن؟ در اون پوشه زیاد چیزی نیست که حتما بخوام پاکش کنم فقط یه فایل متن هستش که اسمش Cpanel_Form_file.upload._rGaKqg8DCLRTgC6 که 3.31 مگابایت جا گرفته حالا نمیدونم؟؟؟ حجم سایت یهوویی بالا رفت نمیدونم مشکل از کدوم افزونه هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام لطفا سوالات و مشکلات پیرامون هاستینگ رو در پشتیبانی خود جومینا هاست مطرح کنید ! با tmp اصلی هاست کاری نداشته باشید !!! در کنترل پنل هاست اتون از طریق قسمت Disk Space Usage حجم مصرفیتون رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر