b_74 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من قالب jp-modern رو که از سایت ******* دانلود کردم و با quickstart نصب کردم حالا وقتی که اون عکسی که بالای قالب (همون عکس مک بوک ایر و آی مک و ... ) از مسیر templates\ jp-modern \ images \ slide عوض میکنم و یا حتی موقعی که دیلیت میکنم بازم همون عکس ها رو توی قالب میبینم . از بین دوستان اگه کسی میدونه چه جوری میشه این عکس ها رو عوض کرد لطفا کمک کنه . یه سوال دیگه هم داشتم تو این قالب اون قسمت هایی که نوشته : جوملاچیست؟ ماژول چیست ؟ کامپوننت چیست؟ پلاگین چیست؟ قالب چیست ؟ رو از کجا میشه حذف یا تغیر داد. ************* پیشاپش ممنون از همه دوستان. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام باید برسی کنید که از کجا میخونه شاید از این مشیر نیست . از طریق سورس صفحه ادرس فراخوانی عکس ها رو نگاه کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 یه سوال دیگه هم داشتم تو این قالب اون قسمت هایی که نوشته : جوملاچیست؟ ماژول چیست ؟ کامپوننت چیست؟ پلاگین چیست؟ قالب چیست ؟ رو از کجا میشه حذف یا تغیر داد. این مربوط به مطالب و ماژول میشه. اگر میخوای موقعیتشون رو حذف یا تغیر بدی باید مدیریت ماژول بری. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر