r3z4 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من قبل از تاپیک در اینترنت و همین انجمن سرچ کردم متاسفانه مشکلم حل نشد من یه صفحه میسازم بعد میخوام که در ادیتور کد HTML رو که قبلا در Dreamweaver طراحی کردم اضافه کنم اما همون طوری که میدونید کد ناقص save میشه مثلا من این فایلها رو طراحی کردم index.html index-style.css لطفا اگر استفاده از پلاگین یا ماژولی رو پیشنهاد میفرمایید نحوه استفاده رو هم لطف کنید این سایت برای هاستینگ هست و در وارد کردن html جدول قیمتهای و ... شدیدا به مشکل برخوردیم پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید برای اینکار میتونید از افزونه هایی همانند Jumi و یا Sourcerer استفاده کنید. من خودم به شخصه Sourcerer را پیشنهاد میدم قبلا در مورد نحوه کارکردش تو یه پست توضیح داده بودم . سرچ کنید حتما پیدا خواهید کرد توصیه میکنم حتما از آخرین ورژنش استفاده کنید . اگه نتونستید دانلود کنید ، بگید تا براتون لینکش رو بزارم . چون لینک دانلودش تحریمه ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r3z4 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید برای اینکار میتونید از افزونه هایی همانند Jumi و یا Sourcerer استفاده کنید. من خودم به شخصه Sourcerer را پیشنهاد میدم قبلا در مورد نحوه کارکردش تو یه پست توضیح داده بودم . سرچ کنید حتما پیدا خواهید کرد توصیه میکنم حتما از آخرین ورژنش استفاده کنید . اگه نتونستید دانلود کنید ، بگید تا براتون لینکش رو بزارم . چون لینک دانلودش تحریمه ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): بسیار از لطف شما ممنونم از Sourcerer استفاده و بسیار خوب کار انجام شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر