thisisatest 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام توي يک بخش از سايتم ،زير مجموعه هاي بخش رو نشون نمي ده و هر چي تنظيماتشو دستکاري مي کنم درست نمي شه آدرس قسمت مربوطه : [align=center]لينک بخش مربوطه در سايت[/align] تنظيمات قسمت مديريت : چند تا سوال ديگه هم دارم : 1- تو قسمت بخش ها جلوي هر بخش مي نويسه چندتا مطلب داره اون بخش مي خوام اينو حذفش کنم . 2- اگه بخوام مجموعه ها رو به غير از حالت پيشفرض که فيلتر عنوان داره و ... به صورت ديگه اي در بيارم چه کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
thisisatest 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 نظري ندارين ؟! براي رفع مشکل globalnews در موقع لود صفحه چکار کنم ؟ تا وقتي لود کامل نشه اينطوري نشون مي ده : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز ، لطفا قوانین انجمن را رعایت فرمایید ! برای پست شماره 2 شما میبایست تاپیک جدید ایجاد کنید . البته قبلش جستجو فراموش نشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر