mirhendi 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من نمی دونم چجوری باید کامپوننت مدیریت کاربران را فعال کنم نصب کردم و لی توسایت نیست یعنی منوهم که بهش بهدم 404 میاد تورو خدا کمکم کنید عجله دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام حذف و دوباره نصب کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من فکر کنم کارایی این کامپوننت اونی نیست که من فکر می کنم با این کامپوننت میشه یهسیستم برای مشخصات کاربران مثل جومینا درست کرد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز من بهتون پیشنهاد می کنم به تاپیک زیر رفته و پست شماره 4 رو که دوست خوبمون tanha_to0 اون رو نوشته است بخونید. امیدوارم به خواسته تون برسید. http://forum.joomina.ir/thread-5249.html?highlight=%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA+%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86 یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 نه منظوره من اینه که خو د جومینا از چه سیستمی استفاده میکنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خود جومینا از alpha user point استفاده میکنه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر