gordanetakhrib 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من در قسمت article manager سایتم روی Article که میرم صفحه ش به صورت شکلی که ضمیمه کردم ظاهر میشه باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز مشکل مینونه از نصب یکی از افزونه ها باشه پلاگین های نوع content را یکی یکی غیر فعال کنید و ببینید که مشکل از کدام یک است اگه هم جدیداً چیزی نصب کردید که .... خذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در ادامه صحبت های عزیزم از اول اینطور بود یا بعدا اینطور شده ؟ زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من دیتا بیسی از قبل داشتم اونو import کردم مشکلم حل شد چند ساعتی روی سایت کارکردم دوباره به همون صورت شد چرا این اتفاق میفته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در این چند ساعت شما یا مدیر هاستینگتون کار کرده است (پیگیر بشین) زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pppoe 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان من هم تقریبا همین مشکل رو دارم تو بخش مدیریت بخش ها و مجموعه ها وارد زیر مجموعه های هر بخش میشم این شکلی میشه با آپلود مجدد قالب ادمین تونستم نوشته هارو از حالت نا مفهوم خارج کنم اا این ارور و نوع چیدمان چپ به راست صفحه خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pppoe 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان من تو دیتابیس جدید این مشکل رو ندارم اما دیتابیس لوکالم رو که اکسپورت میکنم و توی دیتابیس هاستم ایمپورت میکنم این مشکل پیش میاد ولی وقتی دیتابیس جدید میسازم این مشکل رو ندارم.چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان من هم تقریبا همین مشکل رو دارم تو بخش مدیریت بخش ها و مجموعه ها وارد زیر مجموعه های هر بخش میشم این شکلی میشه ابتدا اگه جدیدا افزونه ای نصب کردین یه بار غیر فعالش کنین ببینین حل میشه یا نه اگه حل نشد یا اصلا افزونه ای نصب نکردین یه جوملای خام روی هاستتون اکسترکت کنین و پوشه اینستال رو حذف کنین. ضمنا همیشه قبل از تغییرات یه بک آپ از سایتتون بگیرین. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر