arjangf 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود در سایت من در قسمت ورود اعضا کاربران نمی توانند وارد سایت شوند . وقتی نام کاربری و پسورد را وارد میکنم بدون هیچ خطایی وارد سایت نمی شود. آیا از پلاگین خاصی می باشد. البته یکبار افزونه huruhelpdesk_fa_u را نصب کردم . احساس میکنم بعد از نصب این افزونه این اتفاق افتاده است. البته بعد از حذف این افزونه باز هم مشکل باقی است. لطفا راهنمایی کنید. سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام اگه فکر می کنید که بعد از نصب اون افزونه اینجور شد از حذف شدن تمام پلاگین یا ماژول هایی که همراش بودند اطمینان حاصل کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arjangf 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 چک کردم. اصلا فکر می کنم هیج ربطی به اون افزونه نداره. ضمنا هر ماژول لاگینی که نصب می کنم باز هم عمل نمیکنه. البته صفحه ی لاگینی که از طریق منو باز میشه درست عمل میکنه . انگار ارتباط ماژول لاگین با کامپوننتش قطعه. دوستان آلان فهمیدم که فقط در صفه اصلی یا صفحه اول سایت این مشکا وجود داره . وارد سایت نمیشه و اگه ئارد شده باشی ، نمی تونی خارج بشی. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر