sajjadnajmeh 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام خدمت شما من کامپوننت جومسشیال را به طور کامل فارسی سازی کرده ام ولی در قسمت صفحه اصلی کامپوننت در سایت بعضی گزینه ها فارسی نشان داده نمی شود همان طور که در تصویر می بینید بعضی گزینه ها هنوز انگلیسی هستند. البته فکر کنم مربوط به قالب کامپوننت می شود. اگر لطف کنید و راهنمایی کنید چطور این قسمت را فارسی کنم با سلام خدمت شما من کامپوننت جومسشیال را به طور کامل فارسی سازی کرده ام ولی در قسمت صفحه اصلی کامپوننت در سایت بعضی گزینه ها فارسی نشان داده نمی شود همان طور که در تصویر می بینید بعضی گزینه ها هنوز انگلیسی هستند. البته فکر کنم مربوط به قالب کامپوننت می شود. اگر لطف کنید و راهنمایی کنید چطور این قسمت را فارسی کنم JomSocial نسخه 2.6.1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 91 نه دوست عزیز مشکل از قالب یا کامپونن نیست به گزینه مدیریت منو رفته و از آنجا تولبار جوسوشیال را باز کنید گزینه های منو تولبار را باید از این مکان تغییر داد موفق باشید 1 واکنش ها : kambiz7225 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnajmeh 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز با کمال تشکر از شما فقط می تونم بگم خیلی دمت گرمه واقعا حال دادی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر