qwsa 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام. در اثر یک اشتباه کامپوننت " آگهی ها" که جز کامپوننتهای هسته جوملا هست از طریق cpanel پاک شده و الآن هم توی خود مدیریت سایت هم نمایش داده نمیشه.چطور میتونم این کامپوننت رو دوباره نصب کنم؟امکان بازگردانی بک آپ هم نیست چون این اتفاق چند ماه پیش افتاده. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 خب اگر مخصوص خود جوملا هست میتونی از طریقه آپدیت برگردونی فکر میکنم فایل جوملا رو اکسترکت کنی بتونی برگردونی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qwsa 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 خود پوشه های مربوط به کامپوننت و ماژول رو روی هاست overwrite کردم.ولی مشکل حل نشد.(فکر کنکنم نیازی به overwrite کل فایلهای جوملا باشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 عزیزم شما که فولدر رو پاک نکردید که با برگردوندن هم درست بشه شما کلا از داخل جوملا اقدام به حذف کردید! پس از دیتابیس هم پاک شده! پس شما باید اقدام به نصب این افزونه بکنید من پیشنهاد میکنم شما که از شر این افزونه خلاص شدی از افزونه قویتر استفاده کنی بهتر باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام اگر از طریق هاست پوشه ها و فایلهاش رو حذف کردید با انتقال پوشه ها و فایلهای این افزونه از بسته جوملا به هاست اتون مشکل باید حل بشه (اگر اینطور حذف شده باشه جداولش در دیتابیس باید باقی باشه) اگر هم از طریق مدیریت سایت حذف کردید معمولا جداول افزونه در دیتابیس نیز حذف می شند حالا بر فرض اینکه هم پوشه ها و فایلها و هم جداول رو در دیتابیس از دست داده باشید ، چنانچه براتون مهم هست از همین افزونه استفاده کنید با توجه به اینکه افزونه رو حذف و جداولش رو هم در دیتابیس از دست دادید و بک آپ هم ندارید یک راه باقیست : یک جوملا نصب کنید (فرقی نمی کند در لوکال یا هاست) و بعد پوشه ها و فایلهای مربوط به این افزونه رو به جوملای فعلیتون منتقل و همینطور جداول دیتابیس اش رو هم منتقل کنید به دیتابیس جوملای فعلی... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر