رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من دارم یه قالب برای جوملا 2.5 درست میکنم ولی در قسمت سمت راست، یه مشکلی پیش اومده به عنوان مثال من یه ماژول دستی (HTML دستی) در سمت راست میذارم و داخلش به این ترتیب مینویسم: ولی موقع نمایش قالب در مرورگر متنی که به صورت دستی وارد میشه به این صورت نمایش داده میشه: با اینکه Enter زدم ولی تمام خط ها روی هم میفتن تمام متن هایی که در سمت راست قالب به صورت دستی وارد میشه به این صورت نشون میده، نمیدوم مشکل از کجاست... البته هنگام وارد کرد html دستس وقتی از تگ استفاده میکنم مشکل حل میشه، اما نمیشه که قالب همینطوری بمونه و همیشه موقع وارد کردن متن از تگ استفاده کرد! دوستان اگه ممکنه در این مورد یه راهنمایی کنن تا همیشه متن رو درست نشون بده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi2153 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دستور بعد از هر جملت قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 دستور بعد از هر جملت قرار بده با تشکر ولی دوست عزیز مشکل از و ... نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 برادر عزیز آقای رامین خان شما در ادیتورتون اون گزینه ای رو که نوشته HTML رو میزنی بعد همونطور که دوست عزیزم مهدی جان فرمودند بین گزینه هاتون قرار میدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 برادر عزیز آقای رامین خان شما در ادیتورتون اون گزینه ای رو که نوشته HTML رو میزنی بعد همونطور که دوست عزیزم مهدی جان فرمودند بین گزینه هاتون قرار میدید یا علی دوست عزیز، گرامی... من منظور شما رو متوجه میشم ولی شما! مشکل از اونا نیست کلا تو بلوک سمت راست من کار نمیکنه من قالبم رو با آرتیستر نمیسازم و دستی درست میکنم، ولی نمیدونم چرا در بلوک سمت راست من متن به این صورت نمایش داده میشه در حالی که در نواحی دیگر اینطور نیست حتما باید یه خاصیتی داشته باشه که بعد از اینکه متن ما در یک سطر جا نشد خودش از سطر بعد ادامه بده درکش واقعا سخته!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام این مورد مربوط به css قالب میشه . در صورت امکان دموی آنلاین بدید تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام آقا مصطفی متاسفانه الان دموی آنلاین امکانش نیست، نمیتونین بگین به css کدوم قسمت یا کدوم مشخصه مربوط میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام والا همین طوری نمیتونم نظر بدم . چون ممکنه کار با یکی یا دو تا کد حل نشه و نیاز چندین تغییر باشه چنانچه مایلید قالبتون رو برام پ.خ کنید تا اصلاحش کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر