feyzabadimo 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به همه خسته نباشید من سایتم رو داخل لوکال طراحی کردم و حالا می خوام از لوکال به هاست انتقالش بدم... اولین کاری که انجم دادم اینه که اومدم از دیتابیس داخل لوکال طبق این آموزش بک آپ گرفتم.تا اینجا همه چیز درست بوده. حالا می خوام این فایل بک آپ رو داخل هاستم ایمپورت کنم و وقتی ایمپورت رو می زنم این پیغام واسم نمایش داده میشه: باز دوباره اومدم جداولی رو که از دیتابیس لوکال انتخاب کرده بودم رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد. در ضمن سطح دسترسی یوزر دیتابیسم هم ALL PRIVATE هستش. این کار رو هم انجام دادم ولی فایده نداشت: http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=3762 هاست من سی پنل هستش... کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز حجم اطلاعاتتون زیاد نیست؟ ممکنه در هاست محدودیت داشته باشید برای ایمپورت شما تکه تکه از بانک اطلاعاتت اکسپورت بگیر ایمپورت کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز ممنون از اینکه پاسخ دادید. حجم اطلاعات بالا نیست و بنده هم تمام کارهایی که شما می فرمایید رو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد. شکر خدا پس از ساعت ها کار، بالاخره مشکلش رو حل کردم. مشکل از یوزری بود که از دیتابیس بک آپ گرفته بود. اون یوزر all private نبود که وقتی به اون یوزر تمام دسترسی ها رو دادم شکر خدا مشکل حل شد. (اینو گفتم تا بقیه هم حواسشون به یوزری که از دیتابیسشون بک آپ میگیره باشه :cool:) بازم ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر