hadigta 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من بستخ خبری شار نیوز رو روی هاست منتقل کردم و دسترسی پوشه های مربوطه جز installationرو روی 777 قرار دادم (چون وقتی اینستایشن رو 777 می کنم سرور ارور میده) حالا تو مرحله نصب دیتا بیس هون ارور معروف could not open dump..... رو میده چکا باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به جومینا خوش آمدید اطلاعات دیتابیس رو درست وارد می کنید!؟ در صورت امکان اطلاعات هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز از مسیر زیر محتوای فایل رو ویرایش کنید localhost/instalation/sql محتوای فایل databases رو به صورت زیر ویرایش کنید: [joomla.sql] dbname = "نام دیتابیس" sqlfile = "joomla.sql" dbhost = "localhost" dbuser = "نام کاربری" dbpass = "پسورد دیتابیس" prefix = "jos_" موفق باشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر