محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من حدود 85 تا قالب جوملا 1.5 دارم و چون از جوملا 2.5 استفاده میکنم برام استفاده ای ندارن. تبدیل کردنش از 1.5 به 2.5 منو از درس میندازه. گفتم شاید به کار شما بیاد. دمو گذاشتن هم تقریبا غیر ممکنه! توجه: با عرض پوزش وقتی من در حال آپلود در آپلود سنتر جومینا بودم آپلود نمیکرد. فکر کنم چون چندتا قالب مشکل ایجاد میکردند. برای همین تو هاست خودم آپلود کردم. از تمام مدیران و دوستان به دلیل نقض قوانین عذر خواهی میکنم. گفتم ارزشش رو داره . خیلی ها از جوملا 1.5 استفاده میکنن. هر جور قالبی توش هست. حجمش هم 32.5 MB است. برای دانلود قالب ها اینجا کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 احتمالا قالب ها که تجاری نیست؟ برای تبدیل قالب ها از آموزش های موجود در انجمن استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام نه تجاری نیست برای تبدیل گفتم وقتمو میگیره.! حوصله تبدیل کردن ندارم! کار , درس و ... ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام اینطور که مشخصه قالب هاش فارسی نشده درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام اینطور که مشخصه قالب هاش فارسی نشده درسته؟ با سلام نصفشون آره. تقریبا بیشتر از نصفشون فارسی کردنشون کار چندان سختی نیست. بصورت دستی و کد css اش می تونی مطالب و عنوان مطلب و منو ها و لینک های ماژول و ... راستچین کنی. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر