khorasanb 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 اول از همه درود و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی . در این پست من قصد دارم با کدهای php و دیگر کدها که در قالب های جوملا استفاده می شود اشنا شوم البته با کمک شما دوستان. برای شروع : کد واسه چی اول شروع head میاد؟ کد <?php if($this->contmodules('positon')); ?> مقدار $this کجا تعریف شده و مفهومش چیه؟ البته ببخشید که خیلی اسونه خب چیکار میشه کرد منه بی سواد یاد ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 به نظرم شرکت در کلاسهای افزونه نویسی جومینا میتونه کمک شایانی به شما بکنه. مخصوصاً که php رو از پایه یاد میگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من توی انجمن تاپیکی هست که برای آموزش php ایجاد شده و آموزش های خوبی هم داره فقط جزء قسمت آموزش های سطح بندی شده انجمن هستش، باکمی فعالیت می تونین از اونجا استفاده کنین. اینم لینک اون قسمت: http://forum.joomina.ir/forum-163.html موفق باشین، یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. متغیر $this در کد نویسی به معنای این متغیر هست. وقتی شما این کد را به کار می برید: <?php if($this->direction('rtl')); ?> { دستورات } دارید میگید اگر این متغیر دایرکشن rtl بود (در جوملا زبان های راست چین) ، این دستورات اجرا شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 شرمنده که اون روز اینترنت خراب شد. تا اینجا عالی بود. خب حالا اگر بخواهیم کد زیر رو معنی کنیم چطور معنی میکنیم؟ به نظرم شرکت در کلاسهای افزونه نویسی جومینا میتونه کمک شایانی به شما بکنه. مخصوصاً که php رو از پایه یاد میگیرید دوست عزیز مشکل اینجاست که من تهران نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر