nassis1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان عزیز با سلام من میخوام زمانی که محصولات رو در ویرچومارت معرفی میکنم آخرین محصولی که معرفی میکنم در ابتدای لیست کالاها در سایت به مشتری نمایش داده بشه ، در قسمت پیکربندی نمایش محصولات را در حالت آخرین محصولات میگذارم اما در آخر نشان میدهد . اساتید محترم لطفا راهنمائی فرمائید چطور مشکل را حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیزم شما باید در ماژول های نمایش محصولات، ترتیب محصولات را تنظیم نمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nassis1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیزم شما باید در ماژول های نمایش محصولات، ترتیب محصولات را تنظیم نمایید یا علی دوست عزیز اگر ممکنه بیشتر راهنمائی فرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز ببینید در ماژول یا کامپوننتی که استفاده می کنید باید یک پارامتری با عنوان ترتیب باید باشد تا بتوانید مشخص کنید چطوری باشد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خدمت شما دوست ګرامی زمانی که شما کامپوننت رو نصب می کنید منظورم کامپوننت ویرچوال مارت هست اش یک سری ماژول به تنظیمات ماژول های شما اضافه می شه . شما میتونید به بخش مدیریت ماژول ها وارد شوید و از بخش مدیریت ماژول های کلید جدید رو بزنید و در صفحه باز شده نوع ماژول رو اخرین محصولات ویرچوال مارت انتخاب کنید وماژول فعال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر