b_74 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من جوملا 2.5 رو نصب کردم . حالا از یه قالب به نام jp -business خوشم اومد ولی بعد از این که نصبش کردم قیافه سایتم با اون دمو که دیده بودم خیلی خیلی فرق داشت تا این که یه جایی خوندم که میتونم از طریق quickstart-business این قالبو بعد از آپلود توی هاستم و نصبش مثل نصب جوملا داشته باشم . منم همون جوری نصبش کردم ولی الان وقتی آدرس سایتم رو مثلا: www.aaaaa.ir میزنم نمیاره ولی وقتی که www.aaaaa.ir/quickstart-business میزنم میاره . اگه میشه بهم بگید چجوری می تونم فقط با زدن اسم سایتم(www.aaaaa.ir) این قالب رو داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :huh::64 (36): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 احتمالا فایل ها رو توی یه فولدر به نام quickstart-business از هاستتون ریختین، فایلها رو به روت اصلی هاست منتقل کنین تا حل بشه. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
b_74 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 احتمالا فایل ها رو توی یه فولدر به نام quickstart-business از هاستتون ریختین، فایلها رو به روت اصلی هاست منتقل کنین تا حل بشه. یاعلی./ من فولدر quickstart-business رو توی web root یعنی همون جایی که فایل مربوط به نصب جوملا 2.5.3 هستش ریختم و این مشکل رو دارم که وقتی آدرس سایتم رو میزنم این قالب رو نشونم نمیده و فقط همون جوری که گفتم میتونم قالبو ببینم . اگه میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز در واقع الان جوملای شما تو همون مسیر نصب شده و بهمین دلیله ادرسش تغییر کرده شما باید جوملاتو از داخل پوشه به روت منتقل کنی اموزشش تو انجمن هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز در مورد طرح قالب باید با سایتی که در میون گذاشتی مکاتبه کنی همچنین برای درست کردنش باید منوهات را تغییر بدی منضورم موقعیت هارا برای فالبت تنظیم کنی برای اینکه بدونی هرموقعیت اسمش چیه و کجا باید بزاریش به سایت سازنده قالب مراجعه کن و تصویر راهنمای موقعیت را دانلود کن اگه بازم در مورد قالبت مشکل داشتی با من در میان بگذار تا برات درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر