golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من اخرین ورژن جوملا Joomla! 2.5.4 از سایت دانلود کردم و روی هاست نصب کردم در قسمت افزودن ماژول جدید، وقتی روی ماژول html بصورت دستی کلیک می کنم با پیغام زیر واجه می شود 500 - یک خطا اتفاق افتاده است Function '__autoload' not found در ضمن بقیه ماژول ها رو که میخواهم اضافه کنم کار می کنند وقت این قسمت کار نمی کند دوستان لطفا راهنمایی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 کسی نیست به داد ما برسه دوستان دیگر ایا این به این مشکل بر نخوردند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز لطفا اسپم ندید! قوانین!! شما قبلا این مشکل را نداشته اید و جدیدا به وجود آمده است؟ اگر بله جوملا آخرین نسخه را روی خود جوملا نصب کنید. (البته به روش نصب از پوشه tmp که ابتدا فایل را در این پوشه آپلود و اکسترکت کنید. اگر هم از اول کار این مشکل بوده ، احتمالا مشکل از سرور است. شما روی هاست رایگان هستید؟ لوکال؟ اگر نه به مدیر سرور گزارش دهید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 من از نسخه 1.5 استفاده می کردم و اخرین نسخه رو به تازگی از جومینا گرفتم و نصب کردم هاست هم رایگان نیست وقتی هم به این ماژول رجوع کردم با کمال تعجب با این پیغام مواجه شدم دوستان دیگر این مشکل را ندارند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. پس کاری را که گفتم را انجام بدید نتیجه می گیرید. (برای اطمینان جوملای تیم جوملای جهانی) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 (البته به روش نصب از پوشه tmp که ابتدا فایل را در این پوشه آپلود و اکسترکت کنید. لطفا این روش رو میشه دقیق توضیح بدین تا به مشکلی بر نخوردم مشکل رو پیدا کردم این نسخه جوملا با ادیتور ck به مشکل بر می خورد و ماژول htm دستی نمایش داده نمیشود خب حالا یک دوستانی که از جوملا 2.5 استفاده می کنند کدام ویرایشگر را توصیه می کنند که کامل هم باشه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من شما ویرایشگر پیشرفته جوملا 2.5 رو فعال کردی؟ خود ویرایشگرش به نظرم کامل هست و نیازی به ویرایشگر جدید نداره. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر