sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 من از هاست رایگان استفاده می کنم زمان ورد به سایت این پیام را می ده ناتوان در اتصال به سرور LDAP نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما پلاگین Authentication - LDAP را فعال کردید؟ تنظیمش کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب حالا چطور درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 پلاگین را غیرفعال کنید یا تنظیمات را بدرستی انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 پلاگین را غیرفعال کنید یا تنظیمات را بدرستی انجام دهید خوب دوست عزیز زمانی که من نمی تونم وارد منوی مدیریت بشم چطور پلاگین را تنظیم و غیر فعال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 وارد هاست شوید phpmyadmin دیتابیس جوملا پیشوند_extensions پلاگین زیر را بیابید plg_authentication_ldap روی دکمه edit کلیک کنید مقدار زیر را صفر کنید enabled 0 ذخیره کنید (دکمه go) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 وارد هاست شوید phpmyadmin دیتابیس جوملا پیشوند_extensions پلاگین زیر را بیابید plg_authentication_ldap روی دکمه edit کلیک کنید مقدار زیر را صفر کنید enabled 0 ذخیره کنید (دکمه go) انجام دادم حالا این پیام را می ده JAuthentication: :__construct: Could not load authentication libraries. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر