A20Group 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام .خدمت دوستان. ای کتاب هاوی 101 نکته به صورت حرفه ای برای css که چیزای جالبی داره. به همه توصیه میکنم ببینید. کتاب به صورت pdf در پیوست قرار دارد. امتیاز و تشکر یادتون نره. :thankyou::thankyou::thankyou: 1 واکنش ها : mahdi68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام .خدمت دوستان. ای کتاب هاوی 101 نکته به صورت حرفه ای برای css که چیزای جالبی داره. به همه توصیه میکنم ببینید. کتاب به صورت pdf در پیوست قرار دارد. امتیاز و تشکر یادتون نره. :thankyou::thankyou::thankyou: سلام من که نتونستم بازش کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A20Group 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 اروری که میده چیه؟:huh::huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در اردیبهشت 91 اروری که میده چیه؟:huh::huh: پیغامش اینه: the file is damaged and could not be repair نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز بر اساس قوانین لطفا در آپلود سنتر جومینا به آدرس http://jmdownload.ir آپلود کنید. در ضمن برای من هم دانلود نمیشود. به نظر می آید لینک مشکل دارد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hnaderi 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام .خدمت دوستان. ای کتاب هاوی 101 نکته به صورت حرفه ای برای css که چیزای جالبی داره. به همه توصیه میکنم ببینید. کتاب به صورت pdf در پیوست قرار دارد. امتیاز و تشکر یادتون نره. :thankyou::thankyou::thankyou: کتابی که گذاستید ناقصه خودتون متوجه نشدید!:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام .خدمت دوستان. ای کتاب هاوی 101 نکته به صورت حرفه ای برای css که چیزای جالبی داره. به همه توصیه میکنم ببینید. کتاب به صورت pdf در پیوست قرار دارد. امتیاز و تشکر یادتون نره. :thankyou::thankyou::thankyou: کتابی که گذاستید ناقصه خودتون متوجه نشدید!:shy: دوست من اگر شما میخواید css رو یاد بگیرید قرار نیست با مطالعه یه کتاب بتونید css رو آموزش ببینید! شما میتونید تو نت جست و جو کنید و انواع کتاب و مقاله در مورد سی اس اس براتون میاره نمونه کتاب موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzad32 0 ارسال شده در تیر 96 سلام...کتاب کجاست میشه بگین من دانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 2 ساعت قبل, farzad32 گفت: سلام...کتاب کجاست میشه بگین من دانلود کنم دوست عزیز لینک دانلودش را نمی دونم کجاست. ولی در کل این کتاب، کتاب با ارزشی هست. دست هم نویسنده اش و هم مترجمش درد نکنه. واقعاً این کتاب ارزش خریدن داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzad32 0 ارسال شده در تیر 96 نمیشه اینجا لینک دان رو بزاری یا حداقل اسم کتاب رو بزاری ...رایگانه ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 1 ساعت پیش, farzad32 گفت: نمیشه اینجا لینک دان رو بزاری یا حداقل اسم کتاب رو بزاری ...رایگانه ؟؟؟ از لینک دانلودش خبر ندارم. من خودم هم این کتاب را بصورت چاپی خریدم و واقعاً ارزش داره. اسکن شده جلد کتاب را می ذارم اینجا می تونید از انتشارات ناقوس خریداری کنید. احتمالاً الان ویرایش جدید یا چاپ جدید باید باشه. ممکنه حتی در کتابخانه شهر یا محله تون هم این کتاب موجود باشه و امانت بگیرید و مطالعه کنید. بی نظیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzad32 0 ارسال شده در تیر 96 این رو الان میشه دان کرد یا باید خریده بشه ...و این کتاب اموزش سی اس اس هست یا صرفا فقط ترفندهاشو توضیح داده ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) 3 ساعت قبل, farzad32 گفت: این رو الان میشه دان کرد یا باید خریده بشه ...و این کتاب اموزش سی اس اس هست یا صرفا فقط ترفندهاشو توضیح داده ؟؟؟ شما یه سر برو سایت انتشارات ناقوس و " css " رو سرچ کن و بعد خودت تصمیم بگیر کدوم رو انتخاب کنی . چون چندین کتاب برای css هست. موفق باشید . یا علی ویرایش شده تیر 96 توسط gediran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 4 ساعت قبل, farzad32 گفت: این رو الان میشه دان کرد یا باید خریده بشه ...و این کتاب اموزش سی اس اس هست یا صرفا فقط ترفندهاشو توضیح داده ؟؟؟ سلام نخیر دوست عزیز این کتاب را باید بصورت چاپی از انتشاراتش بخرید. این کتاب بچه بازی نیست، سئوال و جواب هست. سئوالات ومشکلاتی که خود نویسنده بعنوان طراح و برنامه نویس در چندین سال فعالیتش با آنها برخورد کرده، حالا لطف کرده همان مشکلات را در کتاب آورده و راه حلش را هم گفته. برای این راه حل ها شما باید کلی وقت صرف کنی. دوست عزیز اینقدر دان دان دان نگو شما که می خواهی دان کنی و HTML و CSS را یاد بگیری بهتره اول فیلم های زیر را دان کنی و اصول اولیه را یاد بگیری آموزش HTML قسمت اولhttp://www.joomina.ir/item/1033-آموزش-ویدیویی-html.html آموزش HTML قسمت دوم http://www.joomina.ir/item/1034-آموزش-ویدیویی-html-قسمت-دوم.html آموزش CSS قسمت اولhttp://www.joomina.ir/item/599-css-learning-joomla.html آموزش CSS قسمت دومhttp://www.joomina.ir/item/629-آموزش-ویدئویی-آموزش-css-فارسی-سازی-قالب-قسمت-دوم.html بعد که اصول اولیه را یاد گرفتی دیگه تصمیم با خودته. در اینترنت هم منابع فارسی و انگلیسی برای دان زیاده دان کن حالشو ببر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzad32 0 ارسال شده در تیر 96 عالی بود...ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 25 minutes قبل , farzad32 گفت: عالی بود...ممنون درود . برای تشکر از دکمه " پسندیدن " استفاده کنید و اسپم ارسال نکنید . موفق باشید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر