mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من تو پوشه قالب فایل فاو آیکن قبلی ر و پاک کردم و فاو آیمن جدید رو با همون اسم آپلود کردم ولی حالا فاو آیکن قبلی رفته اما فاو آیکنی که خودم گزاشتم نمیاد به جاش فاو آیکن جوملا 1.5 میاد؟ خیلی ممنون از زحمات شما عزیزان آدرس سایت:www.ava90.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من تو پوشه قالب فایل فاو آیکن قبلی ر و پاک کردم و فاو آیمن جدید رو با همون اسم آپلود کردم ولی حالا فاو آیکن قبلی رفته اما فاو آیکنی که خودم گزاشتم نمیاد به جاش فاو آیکن جوملا 1.5 میاد؟ خیلی ممنون از زحمات شما عزیزان آدرس سایت:www.ava90.ir با سلام دقت کنید که نام آیکون خود را تغییر نداده باشید و با همون نام پیشفرض قبلی یعنی favicon.ico با ابعاد 16X 16 هم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز. یه بار دیگه اسم فایل رو دقیقا چک کنید. پسوند رو هم چک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 تمام مراحل رو انجام دادم ولی عوض نمیشه؟ ورژن جوملای من 2.5 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 به پنل هاست بروید و عکس را در مسیر زیر تغییر بدهید: plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/favicon.ico نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز ما هم قبلا چنین مشکلاتی داشته ایم. مشکل از اینه که کش و کوکی توی مرورگر شما ذخیره شده است. شما توی یک مرورگر دیگه تست کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 مشکل حل نشد plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/favicon.ico از این جا فاو ایکن رو عوض کردم ولی باز هم فایده نداشت با کروم و فایر فاکس هم امتحان کدم مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام بعضی از اوقات با قرار دادن در پوشه Public_html مشکل حل میشه . تست کنید ان شاءا... جواب میده فراموش نشه که کش مرورگر و جوملا را هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام از آدرس زیر favicon خودتون رو عوض کنین تا حل شه. templates/rhuk_milkyway/favicon.ico اگه این آدرس رو تو مرورگرتون هم بزنین همون فاوآیکون جوملا میاد. یا علی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر