ilyasr 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من یک ماژول ورود به سایت نوشتم ولی نمیدونم چه جوری به جوملا بفهمونم که این کاربر عضو شده است لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز چه کاری بود که نوشتید!!! اینهمه ماژول با امکانات و ظواهر مختلف! مثلا yoo login یکی از زیباترین ماژول های ورود و ثبت نامه! میتونید از کدهای اونها هم استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ilyasr 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله دوست عزیز ماژول زیاده ولی میخوام خودم بنویسم فقط نمیدونم چه جوری لاگین شدنشو به جوملا بفهمونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله دوست عزیز ماژول زیاده ولی میخوام خودم بنویسم فقط نمیدونم چه جوری لاگین شدنشو به جوملا بفهمونم عرض کردم که دوست گلم شما میتونید از کدهای ماژول های آماده کمک بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز keran4i , دوستمون می خواهند بدانند که چطوری مشخص بشه که کاربر لاگین کرده است یا نه. ببینید شما باید یک سری دستورات php در ماژولتون به کار ببرید. شما اگر به ماژول خود جوملا یا cb یک نگاهی باندازید ، متوجه می شوید که باید چکار کنید. مثلا شاید باید بگید که اگر کاربر لاگین کرده بود ، این پیغام و دستورات را اجرا کند و در غیر این صورت فرم را. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز آقای مانیان گل بنده هم همینو عرض کردم!!! بنده هم گفتم از ماژول های آماده کمک بگیرند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر