sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خسته نباشید من قبلا از جوملا 2.5.3 استفاده میکردم الان نسخه جدید را از سایت شما دانلود و روی هاستم ریختم نصب به صورت کامل انجام و بالا اومد من بک آپ اسکیوال که داشتم را از پی اچ پی اد مین داخل دیتابیسم ایمپورت کردم حالا این پسام را میده آدرس سایت www.suncc.ir پیام Table 'u118211185_db.m9idj_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `m9idj_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('1bed5aaf797dae81e980450647325e76', 0, '1335254680') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز شما نباید اکسترکت می کردید! بلکه باید نصب می کردید!!! الان از دیتابیس اشکال می گیرد. شما باید جدول session را در phpmyadmin درست کنید. برای این کار لازم است که اگر بک آپی دارید ، این جدول را ازش جدا کرده و سپس این جدول که در دیتابیس هست را حذف کرده و جدولی که از بک آپ جدا کردید را جاگزینش کنید تا درست شود. بعد از درست شدنش هم به ادمین سایت بروید و سپس در آنجا و در مدیریت افزونه ها > بروزرسانی جوملا را بروزرسانی کنید. اگر در مراحلی که گفتم مشکل دارید و نمی توانید انجام دهید ، اطلاعات هاست و ادمین سایت و لینک این تاپیک را برایم پ خ کنید تا درستش کنم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوستون اطلاعاتشان را فرستادند و من با تعویض جدول session مشکلشون را حل کردم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر