mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوستان من میخوام کد امنیتی جی کامنت رو تغییر بدم حقیقتا این کدی که داره سخته و کسی نظر نمی ده! اگه بشه مثل کد ریاضی یا همچنین چیزی بشه خوبه اگه ماهی گیری یاد بدید ممنون می شم در ضمن تو انجمن هم گشتم نبود موفق باشید و ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام در حال حاظر نظر دهی جی کامنت من کپچا اعداد ریاضی داره... این ورژین رو نصب کردم من که فارسی هم هستش: JComments 2.2.0.2 [12/09/2010 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز خودم نسخه فارسی اینو داشتم ولی نسخه من 2.3.0 هست بعد هم می خواستم یاد بگیرم اینو عزیز ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabokro69 0 ارسال شده در تیر 92 سلام کد کپجا رو نمیتونم غیر فعال کنم و یا تغییر بدم این قسمتش در تنظیمات غیر فعاله من JComments 2.2.0.2 رو نصب کردم ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما اینکه نمی تونید تغیر بدید فکر نکنم درست باشه در تنظیمات کلی می تونید تعیین کنید این تنظیمات باشه یا خیر اگر نشد یا اسکرین شات از جایی که می گویید غیر فعال است اینجا نمایش دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabokro69 0 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما اینکه نمی تونید تغیر بدید فکر نکنم درست باشه در تنظیمات کلی می تونید تعیین کنید این تنظیمات باشه یا خیر اگر نشد یا اسکرین شات از جایی که می گویید غیر فعال است اینجا نمایش دهید سلام قسمت تنظیمات -----> تب طرح بندی همینطور که می بینید ای قسمت غیر فعاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این قسمت مربوط به نوع آن هست در همان تنظیمات » دسترسی / می تونید کاری کنید برای همه گروه های کاربری غیر فعال شود 1 واکنش ها : sabokro69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabokro69 0 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این قسمت مربوط به نوع آن هست در همان تنظیمات » دسترسی / می تونید کاری کنید برای همه گروه های کاربری غیر فعال شود ممنون آقای میری درسته مشکل من که حل شد ولی اگه بخام نوعش رو تغییر بدم راهی برای فعای کردن ایون گزینه ی توی عکس هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 این یک نمونه هست کد کپچا های دیگه ای هم هست باید پلاگین نصب کنید و در تنظیمات اصلی سایت اون رو انتخاب کنید http://forum.joomina.ir/topic/18996-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%AF-%DA%A9%D9%BE%DA%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%B2-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر