hose 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 مشکل پلاگین Content - Cut Off Intro Text سلام دوستان من با این پلاگین مشکلی رو که دارم اینه که وقتی مطلب رو منتشر می کنم تصویر مطلب رو نشون نمیده و شانسی(راندوم) بعضی هاشون میده تنظیمات رو درست انجام دادم نمایش دموی مشکل : دره شهر نکته پست اول سایت عکس داره و نشون داده ولی بقیه ختماً باید بری به ادامه مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi20 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من هم از این پلاگین استفاده می کنم و تا حالا همچین مشکلی نداشتم ... www.maybod-adineh.net/fa چرا شما با این سایز عکس ها را تنظیم کردید ؟ ... شاید مشکل همین باشد.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما چه تنظیماتی رو اعمال کردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز بفرمایید: منتها برای من فارسی نیست که خوب گزینه هاش هیچ فرقی نداره همانند من تنظیم کنید...:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز بفرمایید: منتها برای من فارسی نیست که خوب گزینه هاش هیچ فرقی نداره همانند من تنظیم کنید...:thankyou: مشکلش اینجاست که اگر متن رو کپی کنی عکس رو نشون نمیده ... باید مطلب رو حتماً تایپ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 مشکل از اون نیست من هم با این پلاگین کار کردم مشکلش رو میدونم اگه عکس رو داخل مطلب قرار بدین و توی خود مطلب سایز عکس رو تغییر بدین عکس رو نشون نمیده عکس رو که اپلود میکنید و در مطلب قرار میدین اگه سایزشو عوض کنید نشون نمیده امتحان کنید اون مطالبی که عکس رو نشون نمیده عکس رو دوباره بارگزاری کنید و سایزشو تغییر ندین عکس رو نشون میده امیدوارم که راهنمائیم به کمکتون بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 مشکل از اون نیست من هم با این پلاگین کار کردم مشکلش رو میدونم اگه عکس رو داخل مطلب قرار بدین و توی خود مطلب سایز عکس رو تغییر بدین عکس رو نشون نمیده عکس رو که اپلود میکنید و در مطلب قرار میدین اگه سایزشو عوض کنید نشون نمیده امتحان کنید اون مطالبی که عکس رو نشون نمیده عکس رو دوباره بارگزاری کنید و سایزشو تغییر ندین عکس رو نشون میده امیدوارم که راهنمائیم به کمکتون بیاد نه دوست عزیز من این مشکل رو ندارم با سایز فقط تایپ کنم مشکلی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام شما احتمالا مطلب را از جایی کپی نمیکنید ؟ مطلب را ابتدا به نوت پد کپی کنید و سپس به ادیتورتون منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر