hadi20 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان سلام دوستان مثل اینکه بقیه متن نیومد ! من از فوکا دانلود نسخه 1.3.7 استفاده میکنم و مشکل اینه که فرمتهای mp3' date='zip را میخواس [hr'] سلام دوستان مثل اینکه بقیه متن نیومد ! من از فوکا دانلود نسخه 1.3.7 استفاده میکنم و مشکل اینه که فرمتهای mp3' date='zip را میخواستم آپلود کنم که این پیغام را میده ! " نوع فایل مورد نظر مجاز نیست" در صورتی که نو تنظیماتش هم فرمت mp3 و هم zip اجازه آپلود شدن دارند ؟! لطفا راهنماییم کنید ممنون [hr'] عذر میخوام نسخه 1.3.8 سلام دوستان سلام دوستان مثل اینکه بقیه متن نیومد ! من از فوکا دانلود نسخه 1.3.7 استفاده میکنم و مشکل اینه که فرمتهای mp3' date='zip را میخواس [hr'] سلام دوستان مثل اینکه بقیه متن نیومد ! من از فوکا دانلود نسخه 1.3.7 استفاده میکنم و مشکل اینه که فرمتهای mp3' date='zip را میخواستم آپلود کنم که این پیغام را میده ! " نوع فایل مورد نظر مجاز نیست" در صورتی که نو تنظیماتش هم فرمت mp3 و هم zip اجازه آپلود شدن دارند ؟! لطفا راهنماییم کنید ممنون [hr'] عذر میخوام نسخه 1.3.8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi20 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان عزیز ، لطف کنید زودتر راهنمایی کنید ... خیلی لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر