mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان امروز بدون این که تغییری در سایت انجام بدهم یک یه دفه سایت دیگه باز نشد البته مدیریت و سیستم های دیگه که روی این هاست هاست کار میکنه ولی سایت باز نمی شه ممنون میشم راهمایی کنید آدرس سایت :www.ava90.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 احتمالا یک ماژول یا پلاگینی فعال کردید که اینطور شده در بخش کاربری اونهارو غیر فعال کنید ببینید از کدومه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 یه دفه اینطور شد اصلا من کاری نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام از دیروز تا الان دو مورد مشابه تو جومینا گزارش شده مدیران لطفا متمرکز بشن شاید ویروس خاصیه سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. هاست شما چی هست؟ ببینید می توانید وارد هاست بشید یا نه. اگر وارد نشد ، هاستتان مشکل دار. همچنین هاستتان سی پنل است ، مشکل 100% از هاستتان هست.(تست کردم) ببینید اگر شما هیچ تغییری در سایت نداده باشید ، پس احتمال قوی مشکل از هاست است. با سرویس دهنده خود تماس بگیرید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 هاست من سی پنل است وارد هاست می شوم قسمت مدیریت سایت هم کار می کنه الان مدیریت هم باز نمی شود تو قسمت سی پنل مدیریت فایل باز نمی شه مدیریت جوملا هم باز نمیشه متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به جومینا خوش آمدید با توجه به توضیحاتتون به ادمین سرورتون گزارش کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 خیلی ممنون از راهنمایی ها الان مدیریت باز میشه ولی صفحه اصلی باز نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 ابتدا با ادمین سرور صحبت کنید اگر از طرف سرور نبود در همین تاپیک پیگیر باشید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnewblog 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 خیلی ممنون از راهنمایی های شما عزیزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر